Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Series die deze maand op BBC First verschijnen

Series die deze maand op BBC First verschijnen

Deze maand verschijnen er verschillende series bij BBC First, onder andere het tweede seizoen van de series Liar en Agatha Raisin zijn er te zien.
Het tweede seizoen van de Britse thrillerserie Liar en de Britse misdaad komedieserie Agatha Raisin verschijnen deze maand op BBC First. Het vijfde seizoen van Last Tango in Halifax en het eerste seizoen van de nieuwe serie Noughts + Crosses beginnen ook deze maand op de zender.

In mei verschijnt het eerste seizoen van de nieuwe serie Noughts and Crosses van BBC One bij BBC First. De serie is een bewerking van het boek Crossfire van Malorie Blackman en gaat over de twee jongeren Sephy en Callum. Ze worden verliefd in een wereld waarin de Afrikaanse bevolking superieur is aan de Europese. Hun families zijn er niet zo blij mee, want het brengt het nodige gevaar met zich mee. Noughts and Crosses verschijnt vanaf 17 mei op BBC First..

Video on youtube


Agatha Raisin is gebaseerd de boeken Agatha Raisin and the Wizard of Evesham, Agatha Raisin and the Fairies of Fryfam en Agatha Raisin and the Curious Curate van M.C. Beaton. In het tweede seizoen van de Sky1-serie, die vanaf 18 mei te zien is op BBC First, raakt Agatha weer betrokken bij een moordonderzoek. De serie ging in 2016 in première, er is ook al een derde seizoen uit.

Video on youtube


Last Tango In Halifax gaat over Celia en Alan, beide weduwe en in de jaren zeventig. Hun kleinzonen zetten hun gegevens op Facebook. Waardoor ze een gepassioneerde relatie herontdekken, die meer dan zestig jaar geleden begon. In dit seizoen komen de gezinnen voor nieuwe uitdagingen te staan. Het vijfde seizoen van Last Tango In Halifax is vanaf 19 mei te zien bij de zender.

Video on youtube


Het tweede seizoen van de Britse thrillerserie Liar van de zender ITV is ook te volgen, als je het eerste seizoen niet gezien hebt. Het seizoen heeft namelijk een op zich zelf staand verhaal. Het tweede seizoen van Liar start 21 mei op BBC First.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten