After Life

7.9 / 10
28 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
3seizoenen/12afleveringen/2019 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:28 min2019 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:Netflix
After Life is een Britse komedieserie van Netflix. De serie ging in première op 8 maart 2019.

After Life volgt Tony, die een perfect leven had. Maar nadat zijn vrouw Lisa plotseling sterft, verandert Tony. Na te hebben overwogen zijn eigen leven te nemen, besluit hij in plaats daarvan lang genoeg te leven om de wereld te straffen door vanaf nu te zeggen en te doen wat hij wil. Hij denkt dat het een Superkracht is - daarbij niet om zichzelf of om iemand anders gevend - maar het blijkt lastig te zijn als iedereen de aardige man probeert te redden die ze vroeger kenden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 3
0 / 0

Recensies (2)

After Life - Seizoen 2

9.5

After Life - Seizoen 1

8

Nieuws (34)

Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
ma 3 augustus
Het aankomende derde seizoen van After Life op Netflix, zal ook het laatste seizoen van de Britse komedieserie zijn.
wo 29 juli
1
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
zo 16 augustus
6

Populaire reacties (3)

9
01 jun 2019
Absoluut briljant in al zijn eenvoud. Heerlijk
10
14 mrt 2019
De tweede aflevering (de blokfluit reportage) was hilarisch! Lang niet zo smakelijk gelachen. Dit is een toffe reeks en slechts één minpuntje: "maar" zes afleveringen :-)