After Life

8.1 / 10
28 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2019 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:28 min2019 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:Netflix
After Life is een Britse komedieserie van Netflix. De serie ging in première op 8 maart 2019.

After Life volgt Tony, die een perfect leven had. Maar nadat zijn vrouw Lisa plotseling sterft, verandert Tony. Na te hebben overwogen zijn eigen leven te nemen, besluit hij in plaats daarvan lang genoeg te leven om de wereld te straffen door vanaf nu te zeggen en te doen wat hij wil. Hij denkt dat het een Superkracht is - daarbij niet om zichzelf of om iemand anders gevend - maar het blijkt lastig te zijn als iedereen de aardige man probeert te redden die ze vroeger kenden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (1)

After Life - Seizoen 1

8

Nieuws (15)

Op maandag 9 september werden voor de 23ste keer de TV Choice Awards uitgereikt.
di 10 september
3
Het Britse netwerk UKTV, bekend van het betaaltelevisiekanaal Gold, werkt aan een nieuwe komedieserie die de titel The Cockfields krijgt. Het wordt een driedelige serie.
3 jun 2019
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 29 april tot en met 5 mei voor je op een rijtje gezet.
6 mei 2019

Populaire reacties (3)

9
01 jun 2019
Absoluut briljant in al zijn eenvoud. Heerlijk
3
29 mrt 2019
Eerste aflevering kon mij niet genoeg boeien terwijl over het algemeen mensen heel enthousiast zijn.... het zal wel niet mijn humor zijn.