Lovecraft Country

7.5 / 10
59 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2020 - heden
NetwerkHBO
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:59 min2020 - heden
Genres:Horror
Netwerk:HBO
Lovecraft Country is een Amerikaanse horrorserie van de zender HBO. De serie ging in première op 16 augustus 2020.

Volg Atticus Black terwijl hij samen met zijn vriend Letitia en zijn oom George op reis gaat door Jim Crow America uit de jaren 50, op zoek naar zijn vermiste vader. Dit begint een strijd om te overleven en zowel de racistische verschrikkingen van het witte Amerika te overwinnen als de angstaanjagende monsters die uit een Lovecraft-paperback kunnen worden gerukt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (1)

Lovecraft Country - Seizoen 1

6

Nieuws (12)

Op zondag 7 maart zijn de 26ste Critics' Choice Awards, gepresenteerd door Taye Diggs, virtueel en op het podium uitgereikt.
ma 8 maart
Ook in de week van 22 tot en met 28 februari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 8 van 2021.
ma 1 maart
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lovecraft Country. We geven twee blue ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
do 18 februari
3

Vergelijkbare series