Lovecraft Country

-
50 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
1seizoenen/0afleveringen/2020 - heden
NetwerkHBO
1x1 16 augustus 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min2020 - heden
Genres:Horror
Netwerk:HBO
Lovecraft Country is een Amerikaanse horrorserie van de zender HBO. De serie ging in première op 16 augustus 2020.

Volg Atticus Black terwijl hij samen met zijn vriend Letitia en zijn oom George op reis gaat door Jim Crow America uit de jaren 50, op zoek naar zijn vermiste vader. Dit begint een strijd om te overleven en zowel de racistische verschrikkingen van het witte Amerika te overwinnen als de angstaanjagende monsters die uit een Lovecraft-paperback kunnen worden gerukt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Lovecraft Country.

Nieuws (9)

Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
maandag, 09:00
In week 30 van 20 tot en met 26 juli ging de eerste [email protected] van start. Het vele nieuws wat daar vandaan komt vind je terug op MijnSerie. Mocht je wat hebben gemist, wij hebben het hieronder voor je verzameld.
ma 27 juli
Er was al een teaser van Lovecraft Country uitgebracht, maar HBO heeft nu een trailer van de nieuwe horrorserie gelanceerd.
za 25 juli