Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

CBS vernieuwt heleboel procedurele series

Het lijkt er op dat CBS geen bijzondere beslissingen heeft genomen voor het aankomende herfst/winter seizoen. Bijna alle CBS series zijn vernieuwd, ook de procedurele series.

Maar wanneer deze en andere CBS-series in productie of van start zullen gaan is nog niet bekend. Hieronder volgen alle series die vernieuwd zijn voor seizoen 2020/2021.

All Rise is vernieuwd met een tweede seizoen. Het nieuws volgt kort op het uitzenden van de laatste aflevering van het ingekorte eerste seizoen dat in september 2019 in première ging.

MijnSerie schreef op 5 mei dat één van de castleden van Blue Bloods verklapt had dat de politieserie Blue Bloods vernieuwd was. CBS moest alleen het nieuws nog bevestigen. Die is nu gekomen, Blue Bloods krijgt inderdaad een elfde seizoen.

De juridische dramaserie, dat geïnspireerd is door de start van de carrière van Dr. Phil McGraw, krijgt een vijfde seizoen. Het vierde seizoen van Bull (2016) eindigde op 4 mei 2020.

FBI en de spin-off FBI: Most Wanted hebben respectievelijk een derde en tweede seizoen. Het tweede en eerste seizoen van beide series waren korter dan gepland vanwege de corona-pandemie. Hoeveel afleveringen de nieuwe seizoen gaan krijgen is niet bekend gemaakt.

CBS heeft de avonturenserie MacGyver (2016) vernieuwd met een vijfde seizoen. De serie dat een reboot is van de serie MacGyver uit de jaren 80, is onverwacht succesvol gebleken.

De reboot van Magnum, P.I. blijkt ook een goede zet te zijn geweest van de Eye-zender. De nieuwe Magnum krijgt een derde seizoen.

De actieserie Seal Team dat een nieuw hoofdstuk was voor acteur David Boreanaz blijkt het Eye-netwerk geen windeieren te leggen. De serie is vernieuwd met een vierde seizoen.

Dan nog één serie die is vernieuwd. Dat is S.W.A.T. (2017) de actieserie die zich afspeelt on Los Angeles. De serie krijgt een vierde seizoen van CBS.

Hou MijnSerie in de gaten voor meer nieuws over deze en andere series. Want naar alle waarschijnlijkheid zal het seizoen 2020/2021 er anders uit komen te zien dan we gewend zijn. Het is heel onzeker of al deze series vanaf september/oktober 2020 weer van start zullen gaan.
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_sarlottje
08 mei 2020 14:42 -
Super!!
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lyckoviken. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.
Gisteren, 16:00
4
Het vijfde seizoen van Line of Duty zal vanaf mei uitgezonden worden bij BBC First. Er zal wekelijks een aflevering worden uitgezonden.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een festivalpas voor het Sneak Peek festival van MyLum. We geven twee passen weg. Doe mee en maak kans op een pas!
Gisteren, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
De vierde Netflix serie die gebaseerd is op een verhaal van Harlan Coben verschijnt binnenkort. Netflix deelt vast de eerste beelden.
Gisteren, 12:00
2