Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

CBS vernieuwt heleboel procedurele series

Het lijkt er op dat CBS geen bijzondere beslissingen heeft genomen voor het aankomende herfst/winter seizoen. Bijna alle CBS series zijn vernieuwd, ook de procedurele series.
Maar wanneer deze en andere CBS-series in productie of van start zullen gaan is nog niet bekend. Hieronder volgen alle series die vernieuwd zijn voor seizoen 2020/2021.

All Rise is vernieuwd met een tweede seizoen. Het nieuws volgt kort op het uitzenden van de laatste aflevering van het ingekorte eerste seizoen dat in september 2019 in première ging.

MijnSerie schreef op 5 mei dat één van de castleden van Blue Bloods verklapt had dat de politieserie Blue Bloods vernieuwd was. CBS moest alleen het nieuws nog bevestigen. Die is nu gekomen, Blue Bloods krijgt inderdaad een elfde seizoen.

De juridische dramaserie, dat geïnspireerd is door de start van de carrière van Dr. Phil McGraw, krijgt een vijfde seizoen. Het vierde seizoen van Bull (2016) eindigde op 4 mei 2020.

FBI en de spin-off FBI: Most Wanted hebben respectievelijk een derde en tweede seizoen. Het tweede en eerste seizoen van beide series waren korter dan gepland vanwege de corona-pandemie. Hoeveel afleveringen de nieuwe seizoen gaan krijgen is niet bekend gemaakt.

CBS heeft de avonturenserie MacGyver (2016) vernieuwd met een vijfde seizoen. De serie dat een reboot is van de serie MacGyver uit de jaren 80, is onverwacht succesvol gebleken.

De reboot van Magnum, P.I. blijkt ook een goede zet te zijn geweest van de Eye-zender. De nieuwe Magnum krijgt een derde seizoen.

De actieserie Seal Team dat een nieuw hoofdstuk was voor acteur David Boreanaz blijkt het Eye-netwerk geen windeieren te leggen. De serie is vernieuwd met een vierde seizoen.

Dan nog één serie die is vernieuwd. Dat is S.W.A.T. (2017) de actieserie die zich afspeelt on Los Angeles. De serie krijgt een vierde seizoen van CBS.

Hou MijnSerie in de gaten voor meer nieuws over deze en andere series. Want naar alle waarschijnlijkheid zal het seizoen 2020/2021 er anders uit komen te zien dan we gewend zijn. Het is heel onzeker of al deze series vanaf september/oktober 2020 weer van start zullen gaan.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

sarlottje
8 mei 2020, 14:42
Super!!
0
Log in om een reactie achter te laten