Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
CBS bestelt twee drama's en een komedie

CBS bestelt twee drama's en een komedie

CBS heeft in de afgelopen tijd veel nieuwe series vernieuwd (of gecanceld), daarbij heeft het netwerk heeft nu drie nieuwe series besteld.
CBS heeft de nieuwe series Clarice, The Equalizer en B Positive besteld voor het TV-seizoen 2020-2021. De drie series zullen zich bij de series die CBS heeft vernieuwd, zoals de vele procedurele series, voegen. Het is nog niet bekend wanneer Clarice, The Equalizer en B Positive precies in premiere gaan.

Eerder werd al bekend dat CBS werkt aan de serie Clarice, het vervolg op de film The Silence of the Lambs. Rebecca Breeds (Pretty Little Liars) zal FBI-agente Clarice Starling, die terugkeert naar het werkveld, spelen. De serie zal zich een jaar na de gebeurtenissen in Silence of the Lambs afspelen. Bekijk hieronder vast de trailer van de film uit 1991.

Video on youtube


Ook heeft het netwerkt de serie The Equalizer besteld. In januari werd aangekondigd dat het netwerk een pilot van de serie had besteld. The Equalizer, met Queen Latifah in de hoofdrol, zal een nieuwe kijk op de gelijknamige serie uit de jaren 80 en de film uit 2014 zijn.

Embed from Getty Images
Queen Latifah

De pilot van B Positive werd ook in januari besteld. De serie is bedacht en geschreven door Marco Pennette (Desperate Housewives) en vertelt het verhaal van de net gescheiden vader Drew, die op zoek is naar een nier donor. Hij is aan het einde van zijn Latijn als hij Gina tegenkomt, die hij kent van vroeger. Zij doneert vrijwillig haar nier. Samen vormen ze een onwaarschijnlijk paar.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Inter
Inter 9 mei 2020, 13:06
Geweldig, Clarice, ben benieuwd.
Log in om een reactie achter te laten