Little Fires Everywhere

7.7 / 10
50 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Little Fires Everywhere binnenkort te zien op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video gaat de Hulu-serie Little Fires Everywhere in Europa aanbieden. De serie verschijnt eind deze maand op de streamingdienst.

Binnenkort zal Little Fires Everywhere te zien zijn bij Amazon Prime Video. Reese Witherspoon (Big Little Lies) en Kerry Washington (Scandal) spelen de hoofdrollen in de Hulu-serie, daarnaast hebben zij de serie ook geproduceerd. Liz Tigelaar (Nashville) bedacht de serie, die afgelopen maart in première ging bij Hulu. Little Fires Everywhere zal vanaf 22 mei zal te zien zijn bij Amazon Prime Video.

Little Fires Everywhere gaat over de familie Richardson, die een raadselachtige moeder en dochter in huis nemen. Het leven van de familie Richardson komt hierdoor volledig op zijn kop te staan. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Celeste Ng. Amazon heeft de rechten om Little Fires Everywhere exclusief beschikbaar te stellen op Prime Video, behalve in de VS, India, het Midden-Oosten, Afrika, Rusland en China. Bekijk hieronder vast de trailer.

Vorige aflevering
Find a Way
Find a Way
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 16:09
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
Gisteren, 09:00
De nieuwe dramaserie Filthy Rich (US) gaat eind september in première en het eerste seizoen van L.A.'s Finest wordt vanaf eind september uitgezonden bij FOX.
zondag, 12:00
Als er niets meer verandert gaan de opnames van de Amerikaanse actie politieserie S.W.A.T. (2017) aankomende week weer van start.
zondag, 11:00
1
Damon Wayans Jr. (Happy Together (2018)) zal de hoofdrol spelen in een nieuwe actie komedieserie van David Caspe, Matthew en Daniel Libman voor Peacock.
zondag, 10:00
Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.
zondag, 09:00
3