Little Fires Everywhere

7.8 / 10
57 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Little Fires Everywhere binnenkort te zien op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video gaat de Hulu-serie Little Fires Everywhere in Europa aanbieden. De serie verschijnt eind deze maand op de streamingdienst.

Binnenkort zal Little Fires Everywhere te zien zijn bij Amazon Prime Video. Reese Witherspoon (Big Little Lies) en Kerry Washington (Scandal) spelen de hoofdrollen in de Hulu-serie, daarnaast hebben zij de serie ook geproduceerd. Liz Tigelaar (Nashville) bedacht de serie, die afgelopen maart in première ging bij Hulu. Little Fires Everywhere zal vanaf 22 mei zal te zien zijn bij Amazon Prime Video.

Little Fires Everywhere gaat over de familie Richardson, die een raadselachtige moeder en dochter in huis nemen. Het leven van de familie Richardson komt hierdoor volledig op zijn kop te staan. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Celeste Ng. Amazon heeft de rechten om Little Fires Everywhere exclusief beschikbaar te stellen op Prime Video, behalve in de VS, India, het Midden-Oosten, Afrika, Rusland en China. Bekijk hieronder vast de trailer.

Vorige aflevering
Find a Way
Find a Way
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Little Fires Everywhere