Little Fires Everywhere

7.7 / 10
57 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Little Fires Everywhere binnenkort te zien op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video gaat de Hulu-serie Little Fires Everywhere in Europa aanbieden. De serie verschijnt eind deze maand op de streamingdienst.

Binnenkort zal Little Fires Everywhere te zien zijn bij Amazon Prime Video. Reese Witherspoon (Big Little Lies) en Kerry Washington (Scandal) spelen de hoofdrollen in de Hulu-serie, daarnaast hebben zij de serie ook geproduceerd. Liz Tigelaar (Nashville) bedacht de serie, die afgelopen maart in première ging bij Hulu. Little Fires Everywhere zal vanaf 22 mei zal te zien zijn bij Amazon Prime Video.

Little Fires Everywhere gaat over de familie Richardson, die een raadselachtige moeder en dochter in huis nemen. Het leven van de familie Richardson komt hierdoor volledig op zijn kop te staan. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Celeste Ng. Amazon heeft de rechten om Little Fires Everywhere exclusief beschikbaar te stellen op Prime Video, behalve in de VS, India, het Midden-Oosten, Afrika, Rusland en China. Bekijk hieronder vast de trailer.

Vorige aflevering
Find a Way
Find a Way
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Alle zes de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Dawson's Creek zullen in januari verschijnen bij Netflix.
Vandaag, 14:00
Netflix begint het nieuwe jaar met het elfde, tevens laatste, seizoen van Modern Family. Het seizoen zal begin januari bij de streamingdienst verschijnen.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) en Hulu werken opnieuw samen aan een dramaserie, de nieuwe serie Candy gaat daar namelijk in productie.
Gisteren, 10:00
1
Barry Levy (L.A.'s Finest), Josh Berman (The Blacklist) en Original Films (The Boys) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Vantage Point uit 2018.
Gisteren, 09:00
2
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Tiffani Thiessen ook op haar cv heeft staan.
donderdag, 14:00