Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Right Stuff verschijnt in de herfst op Disney+

De nieuwe National Geographic serie The Right Stuff wordt een Disney+ original. De serie, met Patrick J. Adams (Suits), verschijnt in de herfst op de streamingdienst.

The Right Stuff werd vorig jaar in februari aangekondigd. De serie wordt de eerste Disney+ original met een script van National Geographic. De serie met Patrick J. Adams (Suits) en Jake McDorman (Limitless) in de hoofdrol zal in de herfst in première gaan bij Disney+.

Patrick J. Adams (Suits) speelt de gerespecteerde testpiloot en toegewijde familieman John Glenn. Jake McDorman (Limitless) speelt luitenant-commandant Alan Shepard, een van de beste testpiloten. Daarnaast spelen onder andere Colin O'Donoghue (Once Upon a Time), Aaron Staton (Narcos: Mexico) en Michael Trotter (Underground) een rol in The Right Stuff.

Video on youtube


De serie bestaat uit acht afleveringen. The Right Stuff is een aanpassing van het gelijknamige boek van Tom Wolfe uit 1979 en geeft een kijkje in het leven van ambitieuze astronauten en hun families. Ze werden beroemd door een competitie die hen mogelijk zou kunnen doden of onsterfelijk maken. Volgende seizoenen gaan over het Apollo Space Program, de maanlanding en andere missies.
Vorige aflevering
Flight
Flight
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Right Stuff