The Right Stuff

-
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Right Stuff verschijnt in de herfst op Disney+

De nieuwe National Geographic serie The Right Stuff wordt een Disney+ original. De serie, met Patrick J. Adams (Suits), verschijnt in de herfst op de streamingdienst.

The Right Stuff werd vorig jaar in februari aangekondigd. De serie wordt de eerste Disney+ original met een script van National Geographic. De serie met Patrick J. Adams (Suits) en Jake McDorman (Limitless) in de hoofdrol zal in de herfst in première gaan bij Disney+.

Patrick J. Adams (Suits) speelt de gerespecteerde testpiloot en toegewijde familieman John Glenn. Jake McDorman (Limitless) speelt luitenant-commandant Alan Shepard, een van de beste testpiloten. Daarnaast spelen onder andere Colin O'Donoghue (Once Upon a Time), Aaron Staton (Narcos: Mexico) en Michael Trotter (Underground) een rol in The Right Stuff.De serie bestaat uit acht afleveringen. The Right Stuff is een aanpassing van het gelijknamige boek van Tom Wolfe uit 1979 en geeft een kijkje in het leven van ambitieuze astronauten en hun families. Ze werden beroemd door een competitie die hen mogelijk zou kunnen doden of onsterfelijk maken. Volgende seizoenen gaan over het Apollo Space Program, de maanlanding en andere missies.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2
Het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie A discovery of Witches verschijnt volgend jaar januari, het seizoen werd in 2018 besteld.
zondag, 12:00
1
Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.
zondag, 10:00