Sweet Magnolias

7.9 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2020 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2020 - heden
Genres:Drama
Netwerk:Netflix
Sweet Magnolias is een Amerikaanse dramaserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 19 mei 2020.

Sweet Magnolias speelt zich af in het plaatsje Serenity en draait om Maddie Townsend en haar twee beste vriendinnen Dana en Helen. Ze zijn sinds middelbare school beste vriendinnen als ze elkaar beschermen door de complexe wereld van romantiek, carrière en familie.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (2)

Sweet Magnolias - Seizoen 1

7.5

Sweet Magnolias - Eerste aflevering

8

Nieuws (3)

De Amerikaanse dramaserie Sweet Magnolias is door Netflix vernieuwd met een tweede seizoen.
25 jul 2020
The CW en FOX komen met een herfstschema. FOX besteld twee series en er zijn series vernieuwd en gecanceld. Première- en startdatums en series die bij andere netwerken worden getoond, kortom weer veel nieuws in de week van 11 tot en met 17 mei.
18 mei 2020
1
De Amerikaanse dramaserie Sweet Magnolias verschijnt deze maand op Netflix. De eerste beelden van de serie zijn al te bekijken.
7 mei 2020

Populaire reacties (1)

9
29 mei 2020
de boeken blijven het mooiste.
hellen was ff schrikken ( ik heb niks tegen donkere mensen) in de boeken is ze blank en blond. het is een beetje aangevuld met andere personages en stukjes verhaal. toch zeg ik een heel geslaagde serie hopelijk komt snel seizoen 2. zeker als je de laatste aflevering hebt gezien ...

Vergelijkbare series