Upload

7.8 / 10
28 min
Sciencefiction, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Upload krijgt een tweede seizoen

Amazon Prime Video heeft aangekondigd dat er een tweede seizoen komt van de Amerikaanse komische sciencefictionserie Upload van Greg Daniels (The Office).

Upload is verlengd met een tweede seizoen door Amazon Prime Video. Greg Daniels (The Office) bedacht de serie, die 1 mei in première ging. Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van start gaat.

Upload speelt zich af in de toekomst, waar mensen zichzelf kunnen uploaden naar het hiernamaals van hun keuze. Wanneer Nathan Brown (Robbie Amell, The Flash (2014) een vroege dood sterft, wordt hij begroet door zijn 'engel' Nora Anthony (Andy Allo, Chicago Fire) in zijn versie van de hemel. Terwijl Nathan aan zijn nieuwe leven gewend raakt, worstelt de levende Nora om te overleven in de normale wereld.

Vorige aflevering
Freeyond
Freeyond
01x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
Gisteren, 16:00
De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Gisteren, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Gisteren, 14:00
The CW heeft DC's Stargirl vernieuwd met een tweede seizoen. De serie verplaats van DC Universe naar The CW en wordt een original serie bij het netwerk.
Gisteren, 13:00
2
Netflix heeft de Britse historische avonturenserie The Last Kingdom vernieuwd met een vijfde seizoen, het vierde seizoen is in de Benelux nog niet te zien bij Netflix.
Gisteren, 12:00
Netflix heeft de populaire Amerikaanse komedie serie Dead To Me vernieuwd met een derde seizoen en Liz Feldman tekent een contract voor de toekomst.
Gisteren, 10:00