Upload

7.7 / 10
30 min
Sciencefiction, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Upload krijgt een tweede seizoen

Amazon Prime Video heeft aangekondigd dat er een tweede seizoen komt van de Amerikaanse komische sciencefictionserie Upload van Greg Daniels (The Office).

Upload is verlengd met een tweede seizoen door Amazon Prime Video. Greg Daniels (The Office) bedacht de serie, die 1 mei in première ging. Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van start gaat.

Upload speelt zich af in de toekomst, waar mensen zichzelf kunnen uploaden naar het hiernamaals van hun keuze. Wanneer Nathan Brown (Robbie Amell, The Flash (2014) een vroege dood sterft, wordt hij begroet door zijn 'engel' Nora Anthony (Andy Allo, Chicago Fire) in zijn versie van de hemel. Terwijl Nathan aan zijn nieuwe leven gewend raakt, worstelt de levende Nora om te overleven in de normale wereld.

Vorige aflevering
Freeyond
Freeyond
01x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Via Ziggo was het zesde seizoen van Vikings al te zien, maar nu komen de allerlaatste tien aflevering naar Netflix.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van Van Helsing is het allerlaatste seizoen voor de verre verwant van Abram Van Helsing - vampierjager.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Naast het eerste en tweede seizoen van S.W.A.T. (2017), zal binnenkort ook het derde seizoen te bekijken zijn bij Videoland. Het seizoen verschijnt begin volgende maand.
Gisteren, 16:00
The CW heeft bekend gemaakt wanneer ze de pilot van All American: Homecoming gaan uitzenden. Het is een spin-off van All American (2018).
Gisteren, 15:00
Amazon Prime Video heeft de hoofdrolspeler voor de nieuwe serie Expats bekend gemaakt. De serie is een bewerking van de bestseller The Expatriates.
Gisteren, 14:02