Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Elfde seizoen voor Blue Bloods?

Krijgt Blue Bloods een elfde seizoen? Het lijkt er wel op nu één van de castleden zijn (Twitter)mond voorbij heeft gepraat.

De kans is groot dat Blue Bloods een elfde seizoen gaat krijgen, al heeft CBS nog niks officieel aangekondigd. Op Twitter heeft Donnie Wahlberg, die Danny Reagan speelt in de serie, in een Q&A met fans namelijk positief geantwoord op de vraag of er een elfde seizoen zou komen van Blue Bloods. Heel gek zou het niet zijn, Blue Bloods is nog steeds een kijkcijferkanon voor CBS op de vrijdagavond met gemiddeld 8 miljoen kijkers. Hoewel het er positief uitziet is het nog altijd wachten op een officieel bericht van CBS.



Blue Bloods gaat over het leven van familie Reagan bestaande uit agenten in New York. Frank Reagan (Tom Selleck, Magnum, P.I. (1980) is hoofd van de New York Police Department (NYPD). De verschillende generaties hebben grote verschillen in mening van aanpak van criminaliteit, maar één ding hebben ze gemeen, ze stoppen niet voordat gerechtigheid is geschied.
Vorige aflevering
Shadowland
Shadowland
14x06
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Blue Bloods