Sweet Magnolias

7.8 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Sweet Magnolias verschijnt deze maand op Netflix

De Amerikaanse dramaserie Sweet Magnolias verschijnt deze maand op Netflix. De eerste beelden van de serie zijn al te bekijken.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Sherryl Woods. De Hallmark-serie Chesapeake Shores, die ook te zien is op Netflix, is ook gebaseerd op boeken van Woods. Sweet Magnolias gaat 19 mei in première op Netflix.

Sweet Magnolias gaat over drie hartsvriendinnen (JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott en Heather Headley) in een klein plaatsje in de staat South Carolina. Actrice Jamie Lynn Spears (Zoey 101) keert terug als actrice na haar rol in Zoey 101. Chris Klein speelt ook een rol in de serie.

Vorige aflevering
Storms and Rainbows
Storms and Rainbows
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van Castlevania gaat in mei van start. Er zal geen vijfde seizoen van de animatieserie verschijnen bij Netflix, maar misschien wel een spin-off.
Vandaag, 13:00
Dominic Purcell (Prison Break) verlaat DC's Legends of Tomorrow na het aankomende zesde seizoen. Hij zal heel af en toe nog wel terugkeren in de latere seizoenen.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
De Amerikaanse dramedyserie Ginny & Georgia is door Netflix vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging afgelopen februari in première.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lyckoviken. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.
maandag, 16:00
4