Sweet Magnolias

7.8 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Sweet Magnolias verschijnt deze maand op Netflix

De Amerikaanse dramaserie Sweet Magnolias verschijnt deze maand op Netflix. De eerste beelden van de serie zijn al te bekijken.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Sherryl Woods. De Hallmark-serie Chesapeake Shores, die ook te zien is op Netflix, is ook gebaseerd op boeken van Woods. Sweet Magnolias gaat 19 mei in première op Netflix.

Sweet Magnolias gaat over drie hartsvriendinnen (JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott en Heather Headley) in een klein plaatsje in de staat South Carolina. Actrice Jamie Lynn Spears (Zoey 101) keert terug als actrice na haar rol in Zoey 101. Chris Klein speelt ook een rol in de serie.

Vorige aflevering
Storms and Rainbows
Storms and Rainbows
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Vandaag, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Vandaag, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00