After Life

8,0 / 10
28 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Netflix geeft After Life razendsnel een derde seizoen

Ook het tweede seizoen van After Life is een groot succes op Netflix, dus heeft de streamer de serie razend snel verlengd met een derde seizoen. Ook werd bedenker Ricky Gervais exclusief vastgelegd door Netflix.

Slechts twee weken had After Life er voor nodig om Netflix te overtuigen dat de serie een derde seizoen moest krijgen. Bedenker en hoofdrolspeler Ricky Gervais had al laten weten vol ideeën te zitten voor seizoen drie, door de snelle beslissing kan Gervais dus aan de slag zodat het filmen snel kan beginnen als het weer mogelijk is. In After Life speelt Gervais een journalist van een lokale krant die het leven niet meer zo ziet zitten na het overlijden van zijn vrouw. Vrienden en collega's proberen hem er weer bovenop te krijgen. Gervais maakte het nieuws op zijn eigen wijze bekend via Twitter.

Daarnaast heeft Gervais ook een exclusieve deal met Netflix gesloten, zodat hij de komende jaren exclusief content zal gaan maken voor de streamingdienst. Het zou gaan om een aantal series en daarnaast stand-up specials.

Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
03x06
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_DAVE2804
08 Mei 2020 13:26 -
Goed nieuws. Leuke serie.
Reageer
avatar_Megafluffy86
08 Mei 2020 14:58 - 22 sep 2021 04:49
Mooi nieuws. Deze staat nog steeds op mijn lijstje om te checken. :-) Aan de schrijver zou ik willen meegeven om de geschreven stukjes een keer extra te checken voor deze online worden gezet. Er zitten regelmatig foutjes in waardoor het geheel niet helemaal lekker leest. En dat is jammer, want de nieuwsfeitjes zijn leuk.
Reageer
After Life