Carol's Second Act

6.8 / 10
25 min
Komedie, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.8 / 10
1seizoenen/18afleveringen/2019 - 2020 
NetwerkCBS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20192020 (Beëindigd)
Genres:KomedieMedisch
Netwerk:CBS
Carol's Second Act is een Amerikaanse medische komedieserie van de zender CBS. De serie ging in première op 26 september 2019.

Een vrouw begint aan een unieke tweede acte na het grootbrengen van haar kinderen, gescheiden te zijn en met pensioen te gaan: haar droom najagen om dokter te worden. Op de leeftijd van 50 is Carol een medische stagiair en moet zinken of zwemmen met leeftijdsgenoten die de helft van haar leeftijd zijn. Het is haar enthousiasme, perspectief en ja, zelfs haar leeftijd, dat is misschien precies wat haar tweede acte een groot succes zal maken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 18

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Carol's Second Act.

Nieuws (14)

CBS was de eerste deze week van de grote vijf om series te bestellen, vernieuwen en cancelen. Maar wanneer de series in productie of van start zullen gaan blijft onzeker. Lees hieronder meer nieuws tot de week van 4 tot en met 10 mei.
11 mei 2020
De Amerikaanse komedieserie Man with a Plan is na een vierde seizoen gecanceld door CBS. Broke, Carol's Second Act en Tommy worden ook niet verlengd.
7 mei 2020
5
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
12 feb 2020