The Politician (2019)

7.4 / 10
43 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen The Politician in de zomer van start

Ryan Murphy heeft bekend gemaakt dat het tweede seizoen van The Politician (2019) aankomende zomer verschijnt. Komt er ook een derde seizoen?

Ryan Murphy (American Horror Story) heeft bekend gemaakt dat het tweede seizoen van The Politician (2019) deze zomer van start gaat op Netflix, zoals gepland. De opnames van het seizoen konden, net voordat alle producties werden stilgelegd, worden afgerond. Het tweede seizoen bestaat uit zeven afleveringen. Er is nog geen exacte datum voor het nieuwe seizoen, wel noemt Murphy in een interview met Collider 'midden juni' als indicatie.

The Politician (2019) draait om de rijke student Payton Hobart (Ben Platt, Will & Grace), die al sinds zijn zevende weet dat hij president van de Verenigde Staten wil worden. Om zijn doel te bereiken zal hij zijn meedogenloze klasgenoten te slim af moeten zijn, zonder zijn eigen moraal en zorgvuldig vervaardigd imago op te offeren.


The Politician

Het lijkt Murphy mooi om de serie te eindigen met een derde seizoen. Dan wel pas over een aantal jaar, wanneer Ben Platt wat ouder is. Payton, gespeeld door Platt, zal dan strijden om het presidentschap. 'Dat hadden we altijd al voor ogen, en ik denk dat dat ons plan is.' zegt Ryan Murphy tegen Collider. Wanneer en of er ook echt een derde seizoen komt is dus nog niet bevestigd, maar er zijn dus wel al een aantal plannen.
Vorige aflevering
Election Day
Election Day
02x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_sirTruffleheart
04 mei 2020 22:12 -
Als Jessica maar terugkomt, de rest boeit me niet.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
De cast voor de Starz-serie Dangerous Liaisons is bekend gemaakt. Onder andere de Nederlandse Carice van Houten (Game of Thrones) vervult een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
Disney+ heeft een aantal premièredatums opgeschoven. Onder andere de première van Monsters at Work en Turner & Hooch.
Vandaag, 11:00
2
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
donderdag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 14:00