Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

CBS stopt met The Lincoln Lawyer van David E. Kelley

Vorig jaar bestelde CBS The Lincoln Lawyer van David E. Kelley (Big Little Lies), maar het netwerk heeft besloten niet verder te gaan met de serie.

Vorig jaar augustus bestelde CBS de serie The Lincoln Lawyer van schrijver en producent David E. Kelley (Big Little Lies). Toen alle producties werden stilgelegd vanwege het coronavirus, was The Lincoln Lawyer bijna klaar met de voorproductie. De serie zou aankomend pilotseizoen van start gaan bij CBS, maar CBS heeft besloten niet door te gaan met de serie. Het is mogelijk dat het project verkocht wordt aan een ander netwerk of platform, maar hier is nog niets over bekend.

De cast van de serie was ook al bekend. Logan Marshall-Green (Damnation) zou de hoofdrol gaan spelen, daarnaast zouden Kiele Sanchez (Kingdom) en Angus Sampson (The Walking Dead) ook te zien zijn in de serie. De serie The Lincoln Lawyer is gebaseerd op de boeken van Michael Connelly. Toen CBS besloot niet verder te gaan met de serie, waren er net twee scripts ontvangen.

Embed from Getty Images
David E. Kelley
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Young Rock en The Kenan Show gaan midden februari in première bij NBC. Het tweede seizoen van Zoey's Extraordinary Playlist gaat voorlopig op pauze.
Vandaag, 12:00
Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
Gisteren, 14:00
Pistol is gebaseerd op het memoir Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol van de legendarische Sex Pistols gitarist Steve Jones.
Gisteren, 13:00
Beau Willimon (House of Cards (2013)) werkt aan een nieuwe serie, die gebaseerd is op het bordspel Risk van Hasbro.
Gisteren, 10:00
Nog voor de première van het vijfde seizoen is Animal Kingdom (2016) vernieuwd met een zesde, tevens laatse, seizoen.
Gisteren, 09:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
vrijdag, 15:00