Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
NCIS franchise vernieuwd door CBS

NCIS franchise vernieuwd door CBS

NCIS, NCIS: Los Angeles en NCIS: New Orleans krijgen alle drie een nieuw seizoen van CBS, daarmee is dus de gehele NCIS franchise vernieuwd.
CBS heeft aangekondigd dat NCIS is verlengd met een achttiende seizoen. Geen verassing, want NCIS blijft het goed doen bij het netwerk. Het is de langst lopende dramaserie die momenteel op CBS wordt uitgezonden. Met deze vernieuwing zal de serie een mijlpaal van vierhonderd afleveringen bereiken.

De eerste spin-off van NCIS is ook verlengd door CBS. NCIS: Los Angeles is namelijk vernieuwd met een twaalfde seizoen. Daarnaast is NCIS: New Orleans ook verlengd, met een zevende seizoen. Daarmee keert de hele NCIS franchise binnenkort dus weer terug met nieuwe seizoenen. NCIS gaat over een groep speciale agenten in dienst van Naval Criminal Investigative Service, zij doen onderzoek naar alle misdaden die gelinkt zijn aan de marine.


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

BlackBiker
BlackBiker 7 mei 2020, 16:19
18 seizoenen al! En vreemd genoeg kijk ik de nieuwe afleveringen van NCIS nog steeds met veel plezier. Deze serie heeft al heel wat cast wisselingen doorstaan, maar blijft kwalitatief goed.
LA en NO heb ik nooit zo gevolgd. Vond ik wat meer van hetzelfde.
Travelgirl
Travelgirl 7 mei 2020, 16:21
Ik kijk alle 3 maar ben eigenlijk wel klaar met LA. NO vind ik nog wel leuk
sirTruffleheart
sirTruffleheart 8 mei 2020, 08:42
Ik ben het helemaal met je eens BlackBiker! Ik mis de oude cast met regelmaat, maar de serie is niet onkijkbaar met de nieuwe cast.
Log in om een reactie achter te laten