Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 24

Weekoverzicht 24

Ook in de week van 14 tot en met 20 juni hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 24 van 2021.
Serienieuws

Casting Nieuws


Vijf nieuwe castleden voor Hungry


NBC heeft vijf nieuwe castleden bekend gemaakt voor Hungry bekend gemaakt. Demi Lovato vervult de hoofdrol.

Hoofdrolspeler verlaat The Blacklist


Eén van de hoofdrolspelers verlaat na acht seizoenen de cast van The Blacklist, de serie werd begin dit jaar vernieuwd met een negende seizoen.

Casting nieuws voor Nederlandse Netflix-serie Dirty Lines


Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.

Casting nieuws voor Dangerous Liaisons


De cast voor de Starz-serie Dangerous Liaisons is bekend gemaakt. Onder andere de Nederlandse Carice van Houten (Game of Thrones) vervult een rol in de serie.

Datums


Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders week 24 (14 - 20 juni)


MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.

Tweede deel vijfde seizoen van Billions dit najaar te zien


Showtime heeft een startdatum aangekondigd voor het tweede deel van het vijfde seizen van Billions.

The Americans binnenkort te zien bij Disney+


Alle seizoenen van de Amerikaanse spionageserie The Americans verschijnen binnenkort op Disney+. De serie is afkomstig van FX.

Tweede seizoen Never Have I Ever volgende maand in première


Netflix heeft de premièredatum voor het tweede seizoen van Never Have I Ever bekend gemaakt. De nieuwe afleveringen verschijnen volgende maand.

Tweede seizoen The Morning Show in september in première


Het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie The Morning Show gaat in september van start bij Apple TV+. Er is ook een korte teaser uitgebracht.

Vierde seizoen Black Lightning binnenkort te zien bij Netflix


Het vierde seizoen van Black Lightning zal binnenkort te bekijken zijn bij Netflix. Het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.

Tweede seizoen Why Women Kill verschijnt deze maand bij Videoland


Het tweede seizoen van Why Women Kill zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Videoland.

The CW start- en premièredatums herfst 2021


Terwijl we langzaam naar de eerste dag van de zomer kruipen heeft The CW al de plannen voor de herfst vrijgegeven.

Laatste drie seizoenen Raising Hope verschijnen binnenkort ook op Disney+


Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.

Tweede seizoen Truth Be Told (2019) in augustus in première


Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.

Disney+ verschuift premièredatums


Disney+ heeft een aantal premièredatums opgeschoven. Onder andere de première van Monsters at Work en Turner & Hooch.

Nurses (2020) verschijnt binnenkort bij Videoland


Het eerste seizoen van de Canadese medische dramaserie Nurses (2020) is binnenkort te bekijken bij Videoland.

Gecancelde Series


Private Eyes eindigt met het vijfde seizoen


Er komt geen zesde seizoen van Private Eyes, Global heeft bekend gemaakt dat de serie eindigt met het aankomende vijfde seizoen.

NBC cancelt Manifest


Na drie seizoenen komt er een einde aan Manifest, daarmee verschijnt er geen vierde seizoen van de Amerikaanse fantasyserie.

Kijkcijfers Series


Kijkcijfers Amerika van week 23


Hier vind je een overzicht van de best bekeken series van de week 7 tot en met 13 juni 2021 in Amerika.

Nieuwe Series


Seriebestelling voor American Gigolo bij Showtime


American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.

Spin-off


Castlevania krijgt spin-off


Het vierde seizoen van Castlevania dat in mei van start is gegaan was de allerlaatste, maar niet het einde van het universum Castlevania. er komt namelijk een spin-off.

Vernieuwde Series


Derde seizoen voor Departure


Canada's Global Television heeft aangekondigd dat Departure is verlengd met een derde seizoen. De pick-up is vroeg want het tweede seizoen heeft nog geen startdatum gekregen.

MijnSerie nieuws

Column


Het oor wil ook wat: Hollow Talk van Choir of Young Believers


Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.

Populairste series


Populairste series afgelopen week (24)


Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen.

Prijsvragen


Maak kans op de miniserie The Sister


Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie The Sister. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Maak kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood)


Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Maak kans op het vierde seizoen van Le Bureau des Légendes


Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

*NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

Prijsvraag antwoorden


- Het antwoord op de prijsvraag van The Salisbury Poisonings; De miniserie The Salisbury Poisonings speelt zich af in de stad Salisbury in de graafschap Wiltshire. Welk bekend monument ligt hier in de buurt? was Stonehenge. Weetje: Stonehenge is een megalithisch monument uit de Jonge Steentijd, dicht bij de plaats Amesbury in de Engelse graafschap Wiltshire en ongeveer 13 kilometer ten noordwesten van Salisbury op de Salisbury Plain. Bij een datering uit 2007 is de bouw van Stonehenge bepaald op 2300 voor Christus, 300 jaar later dan tot dan toe werd aangenomen. Stonehenge is een megalithisch monument uit de Jonge Steentijd, dicht bij de plaats Amesbury in de Engelse graafschap Wiltshire en ongeveer 13 kilometer ten noordwesten van Salisbury op de Salisbury Plain. Bij een datering uit 2007 is de bouw van Stonehenge bepaald op 2300 voor Christus, 300 jaar later dan tot dan toe werd aangenomen.

- Het antwoord op de prijsvraag van Wir Kinder vom Bahnhof Zoo; Wir Kinder vom Bahnhof Zoo is gebaseerd op de bestseller uit 1978 en film uit 1981. In de film bezoekt Christiane een concert van David Bowie. Welk nummer is te horen tijdens deze scène? was Station to Station. Weetje: De film is op de originele locaties gedraaid, deels met acteurs zonder ervaring. Regisseur Edel kreeg ondersteuning van David Bowie, bij wie Christiane aanwezig was bij een concert in Berlijn. In de film worden hiervan originele opnames vertoond. Bowie speelt zichzelf en treedt op met het nummer Station to Station. De scene waarin Christiane en haar vrienden een Berlijns winkelcentrum vandaliseren, begeleid door Davis Bowie's Heroes, werd later een kenmerkende scène uit de film.

- Het antwoord op de prijsvraag van Le Bureau des Légendes; Le Bureau des Légendes is onderdeel van de Franse geheime dienst. In de serie afgekort als DGSE. Er zijn wereldwijd heleboel geheimen diensten, maar welke afkorting hoort niet in dit rijtje thuis als geheime dienst? was NBTC. Weetje: NBTC is de afkorting voor Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen
Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Recensies


Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series.


Hier kun je lezen welke recensies er inmiddels zijn geschreven en welke serie je wellicht kunt overslaan of juist absoluut op je nog-te-kijken lijst kunt gaan zetten.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van juni 2021 die in week 25 van start of in première zullen gaan.



-

Maandag 21 juni


20.00 – Nurses (2020) – Seizoen 2 (Global)

-

Woensdag 23 juni


Too Hot to Handle – Seizoen 2 (Netflix)

-

Donderdag 24 juni


Epstein's Shadow: Ghislaine Maxwell – Serie première (Peacock)
22.00 – Making It – Seizoen 3 (NBC)
The Drowning – Seizoen 1 (NPO Plus)

-

Vrijdag 25 juni


Sex/Life (2021) – Serie première (Netflix)
September Mornings – Serie première (Amazon)
Air Crash Investigation - Mayday – Seizoen 10 – 18 (Disney+)
The Mysterious Benedict Society – Seizoen 1 (Disney+)
The A List – Seizoen 2 (BBC iPlayer)
Narco Wars – Seizoen 1 (Disney+)
Pride – Seizoen 1 (Disney+)
Raising Hope – Seizoen 2 – 4 (Disney+)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten