The Salisbury Poisonings

7.2 / 10
60 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
1seizoenen/3afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:BBC One
The Salisbury Poisonings is een Britse miniserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 14 juni 2020.

Een verhaal hoe 'gewone' mensen reageren, als een crisis gebeurd bij hun 'voordeur'. Gebaseerd op een waargebeurde gebeurtenis van 2018 de Novichok Vergiftigingen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3
Seizoen 1

Populaire reacties (1)

avatar anonymous
-
19 jun 2020
Ik kan me de gebeurtenissen nog goed herinneren. De serie komt aardig overeen met het beeld dat ik ervan heb. De impact die de gebeurtenissen op de plaatselijke bevolking hadden was enorm en dat komt in de serie goed naar voren. Ook de omstandigheden waaronder politie, medische personeel en ambtenaren in de gezondheidssector moesten werken wordt heel goed belicht. Veel van wat er gebeurde moest aanvankelijk geheim blijven en om dan de bevolking van het noodzaak van maatregelen te overtuigen was misschien wel een van de moeilijkste zaken die gedaan moest worden. Een keur aan goede acteurs en actrices doen hun werk goed en geven overtuigend invulling aan de verschillende personages.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Fringe
1 stem
Sherlock
1 stem
The Salisbury Poisonings