The Sister

7,0 / 10
59 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7,0 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkITV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:59 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:ITV
The Sister is een Britse miniserie van de zender ITV. De serie ging in première op 26 oktober 2020.

Nathan is een goed bedoelende man die jarenlang heeft geprobeerd te boeten voor een vreselijk geheim uit zijn verleden, maar een decennium na zijn nieuwe huwelijk wordt hij bezocht door Bob, een figuur uit zijn oude leven. Bob brengt Nathan schokkend nieuws, resulterend in 'een reeks catastrofale beslissingen die op slimme wijze een gespannen en meeslepend verhaal van psychologische spanning, angst, liefde en mogelijke verlossing aansturen'.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4

Recensies (1)

The Sister - Miniserie

6

Nieuws (2)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 15 maart
Ook in de week van 19 tot en met 25 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 43
26 okt 2020

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Sherlock
1 stem
Homeland
1 stem
Arrow
1 stem
Mr. Robot
1 stem