Raising Hope

7.4 / 10
21 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Laatste drie seizoenen Raising Hope verschijnen binnenkort ook op Disney+

Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.

Nu is alleen nog het eerste seizoen van Raising Hope te bekijken bij Disney+, maar daar komt verandering in. De laatste drie seizoenen worden op 25 juni toegevoegd aan het aanbod van Disney+. De serie ging in 2010 in première en werd in 2014 beëindigd bij FOX.

Raising Hope volgt het leven van Jimmy Chance, die op 23-jarige leeftijd nog weinig heeft bereikt. Hij verdient geld met het schoonmaken van zwembaden, gaat elke avond uit en woont nog steeds thuis bij zijn ouders. Jimmy's leven neemt een drastische wending wanneer hij Lucy ontmoet. Hij komt er achter dat ze een misdadiger is. Maanden later bezoekt hij de gevangenis en komt erachter dat Lucy is bevallen van hun baby. Nu zal hij de baby moeten opvoeden.

Vorige aflevering
The Father Daughter Dance
The Father Daughter Dance
04x22
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Tijdens [email protected] zijn de premièredatums en de eerste beelden gedeeld van de nieuwe seizoenen van The Walking Dead series.
Gisteren, 13:00
Netflix heeft tijdens een Comic-Con @Home panel de premièredatum van het zesde seizoen van Lucifer aangekondigd.
Gisteren, 12:00
Een acteur voegt zich bij de cast van Dead Ringers, gebaseerd op de gelijknamige film. De rol van briljante wetenschapper Tom is vervult.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
Amazon Prime Video heeft een nieuwe serie besteld. De serie is een bewerking van de gelijknamige bestseller van Neil Gaiman.
donderdag, 16:00
Prijzen, er is al veel over gezegd en gezwegen, maar waar ik soms verbaasd over sta zijn de nominaties die zo overduidelijk ‘vreemd’ (bij een gebrek aan een ander woord) zijn dat mijn wenkbrauw ver omhooggaat, zelfs verder dan mijn haargrens.
donderdag, 15:00
8