September Mornings

8,0 / 10
30 min
Drama
Volg deze serie
8,0 / 10
1seizoenen/5afleveringen/2021 - 2021 
NetwerkAmazon
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:30 min20212021 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Amazon
September Mornings is een Portugese dramaserie te zien bij Amazon. De serie ging in première op 25 juni 2021.

De vijf afleveringen van 30 minuten vertellen de reis van Cassandra, die dingen in haar leven op de goede weg begint te zien met voor het eerst een eigen plek, een vriend van wie ze houdt, Ivaldo (Thomás Aquino), een baan als een koerier in het centrum van São Paulo, en het vervullen van haar droom om een ​​coverartiest te worden van Vanusa, een beroemde Braziliaanse zangeres uit de jaren '70. Haar leven neemt echter een onverwachte wending wanneer haar ex, Leide (Karine Teles), opduikt met Gersinho (Gustavo Coelho) en beweert dat hij de zoon van Cassandra is.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 5

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie September Mornings.

Nieuws (1)

Ook in de week van 14 tot en met 20 juni hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 24 van 2021.
ma 21 juni

Vergelijkbare series