Black Lightning

7.2 / 10
43 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
4seizoenen/45afleveringen/2018 - heden
NetwerkThe CW
4x1  8 februari 2021Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:43 min2018 - heden
Netwerk:The CW
Black Lightning is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie ging in première op 16 januari 2018.

Jefferson Pierce heeft zijn beslissing gemaakt. Hij heeft zijn geheime identiteit en pak jaren geleden achter zich gelaten, maar als zijn dochter gerecruteerd wordt door een lokale misdaadbende, wordt hij als de superheld Black Lightning, teruggetrokken in de strijd tegen het kwaad.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 16
Seizoen 3
0 / 16
Seizoen 4
0 / 0

Recensies (1)

Black Lightning - Eerste aflevering

7.5

Nieuws (50)

Ook in de week van 16 tot en met 22 november hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 47.
maandag, 09:00
Het vierde seizoen van Black Lightning gaat volgend jaar februari van start, The CW heeft bekend gemaakt dat dit seizoen de laatste van de serie zal zijn.
zondag, 11:00
The CW werkt aan een spin-off van de Amerikaanse superheldenserie Black Lightning. Jordan Calloway zal de hoofdrol vervullen in de serie, genaamd Painkiller.
vr 13 november

Populaire reacties (11)

8
20 mei 2018
Top serie! Leuke mensen, goed geacteerd, stoer en spannend en heeft inderdaad wat weg van Luke Cage
-
23 jan 2018
Black lightning is een fantastische nieuwe serie!! Het heeft veel weg van Luke Cage en het rauwe van die serie. Maar black lightning gaat net een stap verder, door de hede daagse problemen aan te snijden. Zoals discriminatie door de politie. Ook is de officiele soundtrack/theme van de serie erg sterk. Genoemd naar de serie "Black LightningI" en gemaakt door Godholly. Echt goedI!! Kan maar 1 ding zeggenI! Thank god for Black lightning!!!!

Vergelijkbare series