Black Lightning

7.2 / 10
43 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
3seizoenen/37afleveringen/2018 - heden
NetwerkThe CW
3x9  9 december 2019Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:43 min2018 - heden
Netwerk:The CW
Black Lightning is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie ging in première op 16 januari 2018.

Jefferson Pierce heeft zijn beslissing gemaakt. Hij heeft zijn geheime identiteit en pak jaren geleden achter zich gelaten, maar als zijn dochter gerecruteerd wordt door een lokale misdaadbende, wordt hij als de superheld Black Lightning, teruggetrokken in de strijd tegen het kwaad.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 16
Seizoen 3
0 / 8

Recensies (1)

Black Lightning - Eerste aflevering

7.5

Nieuws (37)

Oktober heeft een bomvolle agenda, nieuwe series en series die weer van start gaan. Bijna elke dag van oktober heeft wel een start of première. Goliath, Big Mouth, The Walking Dead, Meisje van plezier en BoJack Horseman zijn er maar een paar.
za 28 september
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van The CW. We hebben nu voordat het nieuwe seizoen begint een update gemaakt van de The CW-series.
3 aug 2019
Will & Grace, Homecoming, Smeris, Lucifer, Stranger Things, de MijnSeriePodcast, een prijsvraag en nog veel meer serienieuws afgelopen week. Je kunt het allemaal hieronder vinden.
29 jul 2019

Populaire reacties (10)

8
20 mei 2018
Top serie! Leuke mensen, goed geacteerd, stoer en spannend en heeft inderdaad wat weg van Luke Cage
6
06 mrt 2018
Heb nu 6 afleveringen gezien maar vind het nu toch wel een hele BLM en SJW serie worden. Alles is de de schuld van de blanke mens. En dan hebben we het nog niet over de acteer talenten. Black Lightning is so not a super hero. Hij is alleen maar met zijn eigen ego bezig, luistert naar niemand en vermoordt daardoor nog bijna zijn eigen dochter. Heel stijf geacteerd lijkt wel een robot. Zit verder weinig tempo is de serie.