Nurses (2020)

7.6 / 10
45 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nurses (2020) verschijnt binnenkort bij Videoland

Het eerste seizoen van de Canadese medische dramaserie Nurses (2020) is binnenkort te bekijken bij Videoland.

Nurses (2020) is bedacht door Adam Pettle (Saving Hope) en ging vorig jaar januari in première bij Global. Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen. Deze zullen vanaf 1 juli ook te bekijken zijn bij Videoland.

Nurses (2020) draait om vijf jonge verpleegsters die aan de frontlinies van een druk ziekenhuis in het centrum van Toronto werken. Ze wijden hun leven aan het helpen van anderen. Aan de andere kant hebben ze moeite om zichzelf te helpen. Tiera Skovbye (Riverdale), Natasha Calis (The Firm), Jordan Johnson-Hinds (Blindspot), Sandy Sidhu (DC's Legends of Tomorrow) en Donald MacLean Jr. (Workin' Moms) vervullen de hoofdrollen.

Vorige aflevering
Ghosts
02x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin augustus start het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie Departure. Er is al een derde seizoen aangekondigd.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Billy Bob Thornton neemt voor de laatste keer de rol van Billy McBride op zich in Amazon Prime Video's Goliath.
Vandaag, 10:12
Tijdens het Comic-Con @Home panel heeft Amazon meer bekend gemaakt over The Wheel of Time, I Know What You Did Last Summer en S.O.Z. Soldiers or Zombies.
Vandaag, 09:00
Het elfde, tevens laatste, seizoen van The Walking Dead zal kort na de première bij AMC ook te bekijken bij FOX en Disney+.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ook FOX na ABC, CBS, NBC en The CW het schema aangekondigd voor het herfstseizoen.
Gisteren, 10:00