Black Lightning

7.2 / 10
43 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen Black Lightning binnenkort te zien bij Netflix

Het vierde seizoen van Black Lightning zal binnenkort te bekijken zijn bij Netflix. Het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.

Vorige maand werd bij The CW de allerlaatste aflevering van Black Lightning uitgezonden. De laatste aflevering is onderdeel van het vierde seizoen, dat vorig jaar november werd aangekondigd. Dat seizoen zal 29 juni ook te bekijken zijn bij Netflix.

Black Lightning draait om DC Comics personage Jefferson Pierce. Hij heeft zijn geheime identiteit en pak jaren geleden achter zich gelaten, maar als zijn dochter gerecruteerd wordt door een lokale misdaadbende wordt hij als de superheld Black Lightning teruggetrokken in de strijd tegen het kwaad.

Vorige aflevering
The Book of Resurrection: Chapter Two: Closure
The Book of Resurrection: Chapter Two: Closure
04x13
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin augustus start het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie Departure. Er is al een derde seizoen aangekondigd.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Billy Bob Thornton neemt voor de laatste keer de rol van Billy McBride op zich in Amazon Prime Video's Goliath.
Vandaag, 10:12
Tijdens het Comic-Con @Home panel heeft Amazon meer bekend gemaakt over The Wheel of Time, I Know What You Did Last Summer en S.O.Z. Soldiers or Zombies.
Vandaag, 09:00
Het elfde, tevens laatste, seizoen van The Walking Dead zal kort na de première bij AMC ook te bekijken bij FOX en Disney+.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ook FOX na ABC, CBS, NBC en The CW het schema aangekondigd voor het herfstseizoen.
Gisteren, 10:00