Le Bureau des Légendes

8.2 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het vierde seizoen van Le Bureau des Légendes

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail. Met de code kun je de serie online bekijken via mylum.tv.

Le Bureau des Légendes
Le Bureau des Legendes (The Bureau) is gebaseerd op echte verhalen van voormalige spionnen en geïnspireerd door hedendaagse gebeurtenissen. De serie concentreert zich op het dagelijkse leven en de missies van agenten binnen het Franse directoraat-generaal van de Externe Veiligheid , de belangrijkste externe veiligheidsdienst. Het Bureau des Légendes, is verantwoordelijk voor het opleiden van geheim agenten (opererend onder des Legendes) op lange termijn missies in gebieden met Franse belangen. Vooral in Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Deze agenten leven al jaren onder een valse identiteit en hebben als missie het identificeren en rekruteren van goede inlichtingenbronnen. De serie gaat over inlichtingenofficier Guillaume Debailly die terugkeert naar Parijs na zes jaar undercover te hebben gewerkt in Damascus. Hij gaat de uitdaging aan om opnieuw contact te maken met zijn dochter, ex-vrouw, collega's en zelfs zijn oude zelf. Maar zijn terugkeer naar het 'normale leven' blijkt moeilijk, zeker als hij ontdekt dat Nadia, die in Damascus zijn geliefde was, nu ook in Parijs is. Het eerste seizoen volgt zijn pogingen om volgens de regels te leven als spion en zijn zwakke relatie met Nadia.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Crime Series
Taal: Frans
Acteurs: Mathieu Kassovitz, Sara Giraudeau, Jean-Pierre Darroussin, Florence Loiret Caille en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 24,99
Releasedatum: 22 juni 2021
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van Le Bureau Des Legendes:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In Le Bureau de Légendes speelt Mathieu Kassovitz de rol van Guillaume Debailly. Maar wat is de codenaam van Debailly?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
05x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Tijdens [email protected] zijn de premièredatums en de eerste beelden gedeeld van de nieuwe seizoenen van The Walking Dead series.
Gisteren, 13:00
Netflix heeft tijdens een Comic-Con @Home panel de premièredatum van het zesde seizoen van Lucifer aangekondigd.
Gisteren, 12:00
Een acteur voegt zich bij de cast van Dead Ringers, gebaseerd op de gelijknamige film. De rol van briljante wetenschapper Tom is vervult.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
Amazon Prime Video heeft een nieuwe serie besteld. De serie is een bewerking van de gelijknamige bestseller van Neil Gaiman.
donderdag, 16:00
Prijzen, er is al veel over gezegd en gezwegen, maar waar ik soms verbaasd over sta zijn de nominaties die zo overduidelijk ‘vreemd’ (bij een gebrek aan een ander woord) zijn dat mijn wenkbrauw ver omhooggaat, zelfs verder dan mijn haargrens.
donderdag, 15:00
8