Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Casting nieuws voor Dangerous Liaisons

De cast voor de Starz-serie Dangerous Liaisons is bekend gemaakt. Onder andere de Nederlandse Carice van Houten (Game of Thrones) vervult een rol in de serie.

Dangerous Liaisons is een hervertelling van de klassieke 18e-eeuwse roman van Pierre Choderlos de Laclos. De serie draait om markiezin Camille de Merteuil en de Vicomte de Valmont. Aan de vooravond van de revolutie worden ze verliefd op elkaar in Parijs. Ze zijn gedreven om de fouten uit hun verleden recht te zetten en stijgen op uit de sloppenwijken van Parijs en vechten om hun plek in het hoogste van de Franse aristocratie, waarbij ze zowel de adel als elkaar verleiden en manipuleren om te overleven. Alice Englert (Ratched) en Nicholas Denton (Glitch) vervullen de hoofdrollen.

Lesley Manville (The Crown) gaat de rol van Genevieve de Merteuil vervullen. Ze is een markiezin die Camille's mentor wordt in de wereld van de Parijse adel. Michael McElhatton (Game of Thrones) speelt Jean de Merteuil, de echtgenoot van Genevieve de Merteuil. Hij is een machtige markies die de opkomst van Camille in de samenleving bedreigt.

Carice van Houten (Game of Thrones) is te zien als Jacqueline de Montrachet, een vrome edelvrouw met een mysterieuze band met Camille. Paloma Faith (The Umbrella Academy) gaat de rol van Florence de Regnier, een speelse en vurige edelvrouw, vervullen. Kosar Ali (Rocks) zal te zien zijn als Victoire, Camille's sprankelende, cynische en dappere beste vriend.


Lesley Manville

Nathanael Saleh (The Letter for the King) speelt Azolan, Valmonts zachtaardige en bedachtzame jonge metgezel. Hakeem Kae-Kazim (Intergalactic) speelt Majordome, die het huis Merteuil runt. Hilton Pelser (The Kissing Booth) vervult de rol van Gabriel Carrè, een politieagent die geobsedeerd is door Camille. Colette Dalal Tchantcho (The Witcher) is te zien als Ondine de Valmont, de stiefmoeder van Pascal Valmont. Maria Friedman (EastEnders) is te zien als Berthe, een bruisende naaister in Parijs.

Lucy Cohu (COBRA) speelt Christine de Sevigny, een slimme, ambitieuze hertogin en aartsvijand van Camille. Fisayo Akinade (Ordinary Lies) vervult de rol van Chevalier de Saint-Jacques, de favoriete componist van koningin Marie Antoinette en de beste vriend van Pascal Valmont. Mia Threapleton (A Little Chaos) speelt Rose, een beïnvloedbare jonge prostituee en droomt van een beter leven en Clare Higgins (The Worst Witch (2017)) is Madame Jericho, de excentrieke eigenaar van een bordeel in de sloppenwijken van Parijs.


Hakeem Kae-Kazim
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Tijdens [email protected] zijn de premièredatums en de eerste beelden gedeeld van de nieuwe seizoenen van The Walking Dead series.
Gisteren, 13:00
Netflix heeft tijdens een Comic-Con @Home panel de premièredatum van het zesde seizoen van Lucifer aangekondigd.
Gisteren, 12:00
Een acteur voegt zich bij de cast van Dead Ringers, gebaseerd op de gelijknamige film. De rol van briljante wetenschapper Tom is vervult.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
Amazon Prime Video heeft een nieuwe serie besteld. De serie is een bewerking van de gelijknamige bestseller van Neil Gaiman.
donderdag, 16:00
Prijzen, er is al veel over gezegd en gezwegen, maar waar ik soms verbaasd over sta zijn de nominaties die zo overduidelijk ‘vreemd’ (bij een gebrek aan een ander woord) zijn dat mijn wenkbrauw ver omhooggaat, zelfs verder dan mijn haargrens.
donderdag, 15:00
8