Truth Be Told (2019)

7.6 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Truth Be Told (2019) in augustus in première

Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.

In het tweede seizoen van de anthologieserie keert Octavia Spencer (Mom) weer terug in haar hoofdrol en zal Kate Hudson (Glee) verschijnen in een van de andere hoofdrollen. Vrijdag 20 augustus gaat het tweede seizoen van Truth Be Told (2019) in première bij Apple TV+. De eerste aflevering zal op die datum verschijnen, daarna volgt er elke vrijdag een nieuwe aflevering.

In het tweede seizoen onderzoekt misdaadpodcaster Poppy Parnell (Spencer) een nieuwe zaak waarbij haar jeugdvriend, mediamagnaat Micah Keith (Hudson) nauw betrokken is. Terwijl de ontwikkelingen zich ontvouwen, wordt hun levenslange vriendschap op de proef gesteld. Bekijk hieronder de teaser van he tweede seizoen.

Vorige aflevering
All That Was Lost
All That Was Lost
01x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Tijdens [email protected] zijn de premièredatums en de eerste beelden gedeeld van de nieuwe seizoenen van The Walking Dead series.
Gisteren, 13:00
Netflix heeft tijdens een Comic-Con @Home panel de premièredatum van het zesde seizoen van Lucifer aangekondigd.
Gisteren, 12:00
Een acteur voegt zich bij de cast van Dead Ringers, gebaseerd op de gelijknamige film. De rol van briljante wetenschapper Tom is vervult.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
Amazon Prime Video heeft een nieuwe serie besteld. De serie is een bewerking van de gelijknamige bestseller van Neil Gaiman.
donderdag, 16:00
Prijzen, er is al veel over gezegd en gezwegen, maar waar ik soms verbaasd over sta zijn de nominaties die zo overduidelijk ‘vreemd’ (bij een gebrek aan een ander woord) zijn dat mijn wenkbrauw ver omhooggaat, zelfs verder dan mijn haargrens.
donderdag, 15:00
8