Why Women Kill

7.8 / 10
45 min
Misdaad, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2019 - heden
NetwerkCBS All Access
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2019 - heden
Genres:MisdaadDramedy
Why Women Kill is een Amerikaanse misdaad dramedyserie van de zender CBS All Access. De serie ging in première op 15 augustus 2019.

Drie vrouwen die in drie verschillende decennia leven: een huisvrouw in de jaren '60, een socialite in de jaren '80 en een advocaat in 2018, gaan om met ontrouw in hun huwelijken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Why Women Kill.

Nieuws (8)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 10 februari
Weer veel datums, nieuwe series, pilots, castingnieuws, het antwoord op de prijsvraag en nog meer nieuws in het weekoverzicht van 3 tot en met 9 februari.
ma 10 februari
Why Women Kill is een Amerikaanse misdaadserie van de zender CBS All Access. De serie ging daar in première in augustus 2019 en het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen.
vr 7 februari

Vergelijkbare series

House M.D.
2 stemmen
Dexter
1 stem
Hustle
1 stem
Lost
1 stem