Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vijf nieuwe castleden voor Hungry

NBC heeft vijf nieuwe castleden bekend gemaakt voor Hungry bekend gemaakt. Demi Lovato vervult de hoofdrol.

Hungry volgt een groep vrienden, die elkaar kennen van een groep voor mensen met voedselproblemen. Ze helpen elkaar terwijl ze op zoek zijn naar liefde, succes en het perfecte ding in de koelkast dat het allemaal beter zal maken. Anna Akana (Jupiter's Legacy), Alex Brightman (Beetlejuice), Ashley D. Kelley (Insatiable), Jay Klaitz (FBI) en Rory O’Malley (Snowpiercer) voegen zich bij de cast van Hungry. In de serie vervult Demi Lovato (Law & Order: Special Victims Unit) de hoofdrol, daarnaast dient hen als uitvoerend producent.

Akana vervult de rol van Wednesday die precies lijkt op wat ze is - een trofee-vrouw. Maar het vereist veel om dat beeld vol te houden. Brightman vervult de rol van Cooper, een man die af probeert te vallen voor zijn bruiloft. Het loopt alleen iets anders dan gepland. Kelley speelt Nicole, een echtscheidingsadvocaat. Klaitz is Danny, een grote man met een grote eetlust. Tussen eten, drugs, alcohol en stripclubs leeft hij in het moment en maakt hij zich geen zorgen over de toekomst. O'Malley speelt Linus wiens hart is gebroken en waardoor hij vastbesloten is om af te vallen en een hartenbreker te worden.

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin augustus start het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie Departure. Er is al een derde seizoen aangekondigd.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Billy Bob Thornton neemt voor de laatste keer de rol van Billy McBride op zich in Amazon Prime Video's Goliath.
Vandaag, 10:12
Tijdens het Comic-Con @Home panel heeft Amazon meer bekend gemaakt over The Wheel of Time, I Know What You Did Last Summer en S.O.Z. Soldiers or Zombies.
Vandaag, 09:00
Het elfde, tevens laatste, seizoen van The Walking Dead zal kort na de première bij AMC ook te bekijken bij FOX en Disney+.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ook FOX na ABC, CBS, NBC en The CW het schema aangekondigd voor het herfstseizoen.
Gisteren, 10:00