Private Eyes

7.6 / 10
45 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
3
Bekijk stemmen

Private Eyes eindigt met het vijfde seizoen

Er komt geen zesde seizoen van Private Eyes, Global heeft bekend gemaakt dat de serie eindigt met het aankomende vijfde seizoen.

Private Eyes verscheen in 2016 voor het eerst op de televisie. Na vijf jaar zal de allerlaatste aflevering verschijnen. Global heeft namelijk bekend gemaakt dat de serie eindigt met het aankomende vijfde seizoen. Daarmee wordt de serie na exact zestig afleveringen beëindigd. Het vijfde en dus laatste seizoen bestaat uit acht afleveringen. Het seizoen gaat 7 juli in première bij Global.

Private Eyes draait om voormalig ijshockeyspeler Matt Shade. Hij rolt na zijn carrière in de privédetective-wereld. Hij lost uiteindelijk in zijn eigen stijl samen met zijn nieuwe partner Angie Everett, die de privédetectivezaak van haar vader heeft overgenomen, een verscheidenheid aan zaken op.

Vorige aflevering
Dead Air
Dead Air
05x03
Leuk?
0
3
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Sproet2jes
14 jun 2021 16:45 -
Jammer hoor. :(
Reageer
avatar_Helgoned
19 jun 2021 22:46 -
Even titel aanpassen moet zijn “eindigt”😀
Reageer
avatar_jafer47
05 jul 2021 09:24 -
Jammer
Reageer

Laatste nieuws

Tijdens [email protected] zijn de premièredatums en de eerste beelden gedeeld van de nieuwe seizoenen van The Walking Dead series.
Gisteren, 13:00
Netflix heeft tijdens een Comic-Con @Home panel de premièredatum van het zesde seizoen van Lucifer aangekondigd.
Gisteren, 12:00
Een acteur voegt zich bij de cast van Dead Ringers, gebaseerd op de gelijknamige film. De rol van briljante wetenschapper Tom is vervult.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
Amazon Prime Video heeft een nieuwe serie besteld. De serie is een bewerking van de gelijknamige bestseller van Neil Gaiman.
donderdag, 16:00
Prijzen, er is al veel over gezegd en gezwegen, maar waar ik soms verbaasd over sta zijn de nominaties die zo overduidelijk ‘vreemd’ (bij een gebrek aan een ander woord) zijn dat mijn wenkbrauw ver omhooggaat, zelfs verder dan mijn haargrens.
donderdag, 15:00
8