The Drowning

6.9 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.9 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2021 - heden
NetwerkM6
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2021 - heden
Genres:Drama
Netwerk:M6
The Drowning is een Britse dramaseries te zien op Channel 5. De serie ging in première op 1 februari 2021.

Sinds ze haar zoon negen jaar geleden verloor, heeft Jodie haar leven weer opgebouwd, maar wanneer ze Daniel in het oog krijgt, is ze ervan overtuigd dat ze haar vermiste zoon heeft gevonden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Drowning.

Nieuws (3)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Ma 5 juli
Ook voor de maand juli 2021 hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, welk seizoen of première en welke zender.
Di 29 juni
Ook in de week van 14 tot en met 20 juni hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 24 van 2021.
21 jun 2021

Populaire reacties (1)

5
09 feb 2021
The drowning is een Engelse serie die uit vier afleveringen bestaat. De eerste twee afleveringen vond ik veelbelovend maar de derde was al een stuk minder en de afsluiting vond ik heel erg tegenvallen. Helemaal over de top en ongeloofwaardig. De hele serie overziend vind ik het behoorlijk teleurstellend. Jill Halfpenny is een goede actrice maar ook zij kon de show niet redden.

Vergelijkbare series

Breaking Bad
2 stemmen
Bloodlands
2 stemmen
Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Sherlock
1 stem