Departure

7.9 / 10
42 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2019 - heden
NetwerkUniversal Channel
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:42 min2019 - heden
Departure is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Universal Channel. De serie ging in première op 10 juli 2019.

Departure is een samenzweringsseire met een hoog octaangehalte die het mysterie van Flight 716 volgt - een passagiersvliegtuig dat boven de Atlantische Oceaan verdwijnt. Na de mysterieuze crash wordt onlangs weduwe gworden, briljante luchtvaartonderzoeker Kendra Malley, gespeeld door Emmy® Award-winnaar Archie Panjabi (The Good Wife), gevraagd om het te onderzoeken door haar voormalige baas en mentor Howard Lawson, gespeeld door Oscar®-winnaar Christopher Plummer (Al het geld in de wereld). Terwijl de hele wereld kijkt, racen Kendra en haar team om het vermiste vliegtuig te lokaliseren en mogelijke overlevenden op te sporen. Ze moeten vechten tegen een groot aantal verdachten en motieven, van zelfmoord en terrorisme, tot politiek gemotiveerde moord en systeemfalen om te bepalen wat er echt met Flight 716 is gebeurd - en om te voorkomen dat het weer gebeurt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Departure.

Nieuws (2)

Canada's Global Television heeft aangekondigd dat Departure is verlengd met een derde seizoen. De pick-up is vroeg want het tweede seizoen heeft nog geen startdatum gekregen.
maandag, 14:00
Stranger Things, Ransom, Legion, Good Witch, Suits en The Affair. Maar ook ABC’s herfstschema, nieuwe series, gecancelde series en een vacature. Het is maar een kleine greep uit al het nieuws dat in week 27 uitkwam.
8 jul 2019

Vergelijkbare series