Leuk?
1
3
Bekijk stemmen

Hoofdrolspeler verlaat The Blacklist

Eén van de hoofdrolspelers verlaat na acht seizoenen de cast van The Blacklist, de serie werd begin dit jaar vernieuwd met een negende seizoen.

Megan Boone (Law & Order: Los Angeles) verlaat na acht seizoenen The Blacklist. Ze was samen met James Spader (The Office) te zien in de hoofdrol. Inmiddels is er al een negende seizoen aangekondigd, hierin zal Boone niet meer verschijnen. De laatste aflevering van het achtste seizoen zal ook de laatste aflevering zijn waarin Boone te zien is in haar rol.

Boone vervulde de rol van Elizabeth Keen, een startende FBI-agent die uiteindelijk een andere weg inslaat. De makers wisten al ruim voor de vernieuwing dat Boone de serie zal verlaten. Hierdoor hebben ze het verhaal van haar personage goed kunnen afronden. Het blijkt een gezamenlijk besluit.


Megan Boone als Elizabeth keen

The Blacklist draait om 's werelds meest gezochte crimineel. Hij geeft zichzelf aan en biedt aan om iedereen aan te geven met wie hij ooit heeft gewerkt. Zijn enige voorwaarde is dat hij alleen werkt met de nieuwe FBI-agent met wie hij geen connectie lijkt te hebben.
Vorige aflevering
Raymond Reddington: Good Night (2)
Raymond Reddington: Good Night (2)
10x22
Leuk?
1
3
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_DAVE2804
16 jun 2021 14:31 - 16 jun 2021 14:32
Als één van twee belangrijkste hoofdpersonages de serie verlaat is dat meestal het begin van het einde voor de reeks. De dynamiek oftewel de spanning tussen die twee karakters is toch altijd wel een belangrijk onderdeel van het succes van zo'n serie. Zet je er iemand anders neer voor in de plaats is het vaak toch niet meer zo goed en zullen de kijkcijfers teruglopen. Het zal mij niks verbazen als dit voor The Blacklist ook gaat gelden.
Reageer
avatar_xlucasverbunt
16 jun 2021 16:42
Van mij hadden ze het sowieso wel mogen eindigen nu. De rek is er echt uit. Maar ja, je kijkt toch door want je wilt antwoorden.
Reageer
avatar_seriefan90
03 jul 2021 15:40 -
Ik hoop van harte dat er een einde aan de serie komt.
Reageer
avatar_The_Phenom
03 jul 2021 18:44
Bijgewerkt op: 03 jul 2021 18:44
Lekker sociaal naar de mensen die deze serie wel leuk vinden
Reageer
avatar_seriefan90
15 jul 2021 11:50
Ik bedoel alleen dat de serie een beetje te lang is aan het doorgaan ze hadden eigenlijk na seizoen 5 of 6 moeten stoppen nu wordt het gewoon te langdradig.
Reageer
The Blacklist