Wir Kinder vom Bahnhof Zoo

7.5 / 10
52 min
Drama
Volg deze serie
7.5 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2021 - 2021 
NetwerkAmazon
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:52 min20212021 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Amazon
Wir Kinder vom Bahnhof Zoo is een Duitse dramaserie te zien bij Amazon. De serie ging in première op 19 februari 2021.

De serie volgt zes tieners die vechten voor hun droom van geluk en vrijheid, waarbij ze alle problemen met ouders, leraren en anderen achter zich laten. Christiane, Stella, Babsi, Benno, Axel en Michi storten zich in de bedwelmende nachten van Berlijn, zonder grenzen of regels, en vieren het leven, de liefde en de verleiding - totdat ze moeten beseffen dat deze stormloop niet alleen hun vriendschap zal vernietigen, maar ook kan drijf ze de afgrond in.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Wir Kinder vom Bahnhof Zoo.

Nieuws (4)

Ook in de week van 14 tot en met 20 juni hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 24 van 2021.
maandag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op Wir Kinder vom Bahnhof Zoo. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
do 10 juni
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 5 april
2

Vergelijkbare series