Manifest

8.1 / 10
43 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
12
Bekijk stemmen

NBC cancelt Manifest

Na drie seizoenen komt er een einde aan Manifest, daarmee verschijnt er geen vierde seizoen van de Amerikaanse fantasyserie.

Een paar uur voordat de opties op de cast zouden verlopen heeft NBC het nieuws naar buiten gebracht dat ze niet verder gaan met Manifest. De serie ging in 2018 in première. Jeff Rake bedacht de serie en verkocht deze aan NBC met een plan voor zes seizoenen. Sinds die tijd zijn er drie seizoenen verschenen, daar blijft het dus ook bij. Manifest was een hooggewaardeerde serie. Er is nog een mogelijkheid dat een ander netwerk de serie overneemt.

Manifest draait om de passagiers en bemanning van Montego Air Flight 828. Toen ze veilig aankwamen na een turbulente maar routinevlucht waren ze opgelucht, maar in de tijdspanne van die paar uur was de wereld vijf jaar ouder en hadden hun vrienden, families en collega's na rouw om hun verlies de hoop opgegeven. Nu, geconfronteerd met het onmogelijke, krijgen ze allemaal een tweede kans. Naarmate de realiteit duidelijk wordt, ontvouwt zich een dieper mysterie.

Vorige aflevering
Mayday (2)
Mayday (2)
03x13
Leuk?
1
12
Bekijk stemmen

Reacties (10)

avatar_TimGo10
15 jun 2021 11:58 -
Oh wat jammer zeg. Dit was een van de beste series van deze tijd naar mijn mening. Het werd steeds maar weer beter… heel jammer
Reageer
avatar_Rob0860
15 jun 2021 12:06 -
Erg jammer, weer een serie die stopt en waar dus vermoedelijk een heel slecht einde aan zit, tot irritatie van deze kijker
Reageer
avatar_JanWillemK
15 jun 2021 14:03 -
Van dit soort zenders verwacht ik toch wel op zijn minst een mooie afsluiting van een serie die al 3(!) seizoenen heeft..
Reageer
avatar_meninakip
15 jun 2021 15:34 -
Zo jammer dit. In seizoen 3 zijn ze zo goed terug gekomen en de seizoensfinale was echt top. Echt zonde..
Reageer
avatar_Baldr
16 jun 2021 03:00 -
zal wel weer de vrouw van een baas achter zitten die iets anders kijkt op dat tijdstip....hoe dom kun je zijn een show de nek om te draaien met goede kijkcijfers.....
Reageer
avatar_tweemaalh
16 jun 2021 10:13
Wat is dit nou weer voor denigrerende opmerking? Ik snap best dat het niet leuk is dat je favoriete serie gecanceld is, maar om dan gelijk te roepen dat het dan wel weer aan een vrouw zou liggen vind ik heel kinderachtig.
Reageer
avatar_renzoroy
16 jun 2021 12:47
De kijkcijfers werden juist elk seizoen minder... daarom werd het ook gecancelled. Ben zelf ook na seizoen 1 gestopt, leek erg op the 4400, alleen dan minder boeiend. Kwam op een gegeven moment ook veel te veel drama in voor. En dat rondshoppen bij andere netwerken lukt maar zelden helaas, so don't get your hopes up.
Reageer
avatar_Baldr
16 jun 2021 20:20
Het is niet de 1e keer dat dat gebeurde, er zijn meer series de nek omgedraaid om dat de vrouw van de baas op dat moment liever dancing with the stars wilde zien, ze snappen daar schijnbaar niet dat je kan opnemen....ik zou zeggen google ze.....
Reageer
avatar_Arjensky
16 jun 2021 22:35
Volslagen onzin. Zolang een netwerk geld kan verdienen aan een serie door advertentieverkoop blijft hij draaien, en als die winstgevendheid ophoudt dan doet de serie dat ook.
Reageer
avatar_JanWillemK
19 jun 2021 16:53 -
https://tvseriesfinale.com/tv-show/manifest-season-four-netflix-in-talks-to-save-cancelled-nbc-tv-series-cast-creator-hopeful/
Reageer

Laatste nieuws

Wie houdt er tegenwoordig niet van tv-series? Bij MijnSerie kijken we tv-series voor ons werk, wie wil dat nou niet.
Gisteren, 15:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Jeffrey Dean Morgan ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
2
Hulu heeft Tell Me Lies, van Emma Roberts (American Horror Story), besteld. Grace Van Patten (Nine Perfect Strangers) vervult de hoofdrol.
Gisteren, 11:00
OWN heeft de premièredatum van het zesde seizoen van Queen Sugar bekend gemaakt. Daarnaast is er ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse dramaserie.
woensdag, 13:00
Het laatste seizoen van La Casa de Papel verschijnt in twee delen, het eerste deel start aankomende maand. Bekijk nu de trailer die Netflix heeft uitgebracht.
woensdag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
woensdag, 10:56