Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen voor Departure

Canada's Global Television heeft aangekondigd dat Departure is verlengd met een derde seizoen. De pick-up is vroeg want het tweede seizoen heeft nog geen startdatum gekregen.

De serie ging afgelopen herfst in première voor het Amerikaanse publiek op Peacock maar in 2019 was het eerste seizoen al te zien in Canada. Het eerste seizoen dat is aangekondigd als een event-drama, vindt plaats na de verdwijning van een passagiersvliegtuig boven de Atlantische Oceaan. Luchtvaartonderzoeker Kendra Malley (Archie Panjabi, The Good Wife) wordt ingeschakeld om het te onderzoeken, en terwijl de wereld toekijkt, racen Kendra en haar team om het vermiste vliegtuig en eventuele overlevenden te lokaliseren.


Archie Panjabi

Het tweede seizoen van Departure zal zich richten op de nasleep van een dodelijke crash van een geautomatiseerde hogesnelheidstrein die van Toronto naar Chicago reist, waarbij Kendra opnieuw het onderzoek leidt. Christopher Plummer (The Summit, foto), hij speelt Howard Lawson, zou zijn scènes filmen vanuit zijn huis in Connecticut, vanwege reisbeperkingen naar Canada als gevolg van de COVID-19-pandemie , in plaats van naar de sets in Toronto te reizen. Plummer overleed op 5 februari 2021, maar kon kort voor zijn dood de opnames van zijn scènes voor het tweede seizoen voltooien.



Het derde seizoen, dat waarschijnlijk in 2022 wordt uitgezonden, volgt de nasleep van een dodelijk veerbootongeluk.
Vorige aflevering
What Lies Beneath
What Lies Beneath
03x06
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Departure