Billions

8.2 / 10
57 min
Drama, Financieel
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede deel vijfde seizoen van Billions dit najaar te zien

Showtime heeft een startdatum aangekondigd voor het tweede deel van het vijfde seizen van Billions.

In de tweede helft van het vijfde seizoen zorgt de aanwezigheid van de machtige miljardair Mike Prince (Corey Stoll) voor rimpelingen door Axe Capital en geeft Chuck Rhoades (Giamatti) een potentieel nieuw wapen in zijn strijd tegen Bobby Axelrod (Lewis). Allianties worden gevormd, uiteengereten en opnieuw gevormd, en iedereen, van Taylor (Asia Kate Dillon) tot Wendy (Maggie Siff) wordt verstrikt in het conflict dat dicht in de buurt komt van het vernietigen van alles wat ze dierbaar is. In de serie spelen ook David Costabile, Condola Rashad, Kelly AuCoin en Jeffrey DeMunn een rol. Jeanane Garafolo (Younger) speelt een gastrol als Winslow, de hippe eigenaar van een legaal cannabisbedrijf.


De juridische dramaserie met Damian Lewis en Paul Giamatti keert terug op zondag 5 september om 21.00 bij Showtime met vijf nieuwe afleveringen. De serie is al vernieuwd met een zesde seizoen nog voor het vijfde seizoen in première ging.

De serie is ook te zien bij Ziggo, maar wanneer het tweede deel van het vijfde seizoen daar te zien is is nog niet bekend gemaakt. Maar het ligt in de lijn der verwachting dat kort na de start op Showtime aflevering acht ook bij Ziggo te zien zal zijn. Het vijfde seizoen ging slechts een dag later van start bij Ziggo Movies & Series.
Vorige aflevering
The Limitless Sh*t
The Limitless Sh*t
05x07
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Tijdens [email protected] zijn de premièredatums en de eerste beelden gedeeld van de nieuwe seizoenen van The Walking Dead series.
Gisteren, 13:00
Netflix heeft tijdens een Comic-Con @Home panel de premièredatum van het zesde seizoen van Lucifer aangekondigd.
Gisteren, 12:00
Een acteur voegt zich bij de cast van Dead Ringers, gebaseerd op de gelijknamige film. De rol van briljante wetenschapper Tom is vervult.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
Amazon Prime Video heeft een nieuwe serie besteld. De serie is een bewerking van de gelijknamige bestseller van Neil Gaiman.
donderdag, 16:00
Prijzen, er is al veel over gezegd en gezwegen, maar waar ik soms verbaasd over sta zijn de nominaties die zo overduidelijk ‘vreemd’ (bij een gebrek aan een ander woord) zijn dat mijn wenkbrauw ver omhooggaat, zelfs verder dan mijn haargrens.
donderdag, 15:00
8