Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede deel vijfde seizoen van Billions dit najaar te zien

Showtime heeft een startdatum aangekondigd voor het tweede deel van het vijfde seizen van Billions.

In de tweede helft van het vijfde seizoen zorgt de aanwezigheid van de machtige miljardair Mike Prince (Corey Stoll) voor rimpelingen door Axe Capital en geeft Chuck Rhoades (Giamatti) een potentieel nieuw wapen in zijn strijd tegen Bobby Axelrod (Lewis). Allianties worden gevormd, uiteengereten en opnieuw gevormd, en iedereen, van Taylor (Asia Kate Dillon) tot Wendy (Maggie Siff) wordt verstrikt in het conflict dat dicht in de buurt komt van het vernietigen van alles wat ze dierbaar is. In de serie spelen ook David Costabile, Condola Rashad, Kelly AuCoin en Jeffrey DeMunn een rol. Jeanane Garafolo (Younger) speelt een gastrol als Winslow, de hippe eigenaar van een legaal cannabisbedrijf.


De juridische dramaserie met Damian Lewis en Paul Giamatti keert terug op zondag 5 september om 21.00 bij Showtime met vijf nieuwe afleveringen. De serie is al vernieuwd met een zesde seizoen nog voor het vijfde seizoen in première ging.

De serie is ook te zien bij Ziggo, maar wanneer het tweede deel van het vijfde seizoen daar te zien is is nog niet bekend gemaakt. Maar het ligt in de lijn der verwachting dat kort na de start op Showtime aflevering acht ook bij Ziggo te zien zal zijn. Het vijfde seizoen ging slechts een dag later van start bij Ziggo Movies & Series.
Vorige aflevering
Admirals Fund
Admirals Fund
07x12
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Billions