The Americans

8,0 / 10
47 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The Americans binnenkort te zien bij Disney+

Alle seizoenen van de Amerikaanse spionageserie The Americans verschijnen binnenkort op Disney+. De serie is afkomstig van FX.

Van 2013 tot 2018 was The Americans te bekijken bij FX. Na het zesde seizoen kwam er een einde aan de spionageserie. In totaal zijn er 75 afleveringen verschenen. Deze zijn al te bekijken bij Amazon Prime Video, maar 18 juni verschijnen alle seizoenen ook op Disney+.The Americans speelt zich af in 1980. Een groep van Sovjet officieren doet zich voor als Amerikanen, zodat ze kunnen infiltreren in de Amerikaanse politiek. De hoofdrollen worden vervuld door Matthew Rhys (Perry Mason (2020)) en Keri Russell (Felicity).
Vorige aflevering
START
START
06x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Helgoned
14 jun 2021 15:09 -
“Een groep van Sovjet officieren doet zich voor als Amerikanen, zodat ze kunnen infiltreren in de Amerikaanse politiek. “
Ik dacht het niet, meer iets van “.... zodat ze onder hun Amerikaanse dekmantel geheime operaties zoals liquidaties, afpersing en spionage activiteiten kunnen bedrijven”.
Reageer

Laatste nieuws

Tijdens [email protected] zijn de premièredatums en de eerste beelden gedeeld van de nieuwe seizoenen van The Walking Dead series.
Gisteren, 13:00
Netflix heeft tijdens een Comic-Con @Home panel de premièredatum van het zesde seizoen van Lucifer aangekondigd.
Gisteren, 12:00
Een acteur voegt zich bij de cast van Dead Ringers, gebaseerd op de gelijknamige film. De rol van briljante wetenschapper Tom is vervult.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
Amazon Prime Video heeft een nieuwe serie besteld. De serie is een bewerking van de gelijknamige bestseller van Neil Gaiman.
donderdag, 16:00
Prijzen, er is al veel over gezegd en gezwegen, maar waar ik soms verbaasd over sta zijn de nominaties die zo overduidelijk ‘vreemd’ (bij een gebrek aan een ander woord) zijn dat mijn wenkbrauw ver omhooggaat, zelfs verder dan mijn haargrens.
donderdag, 15:00
8