Why Women Kill

8,0 / 10
50 min
Misdaad, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Why Women Kill verschijnt deze maand bij Videoland

Het tweede seizoen van Why Women Kill zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Videoland.

Why Women Kill is een anthologieserie, het tweede seizoen draait dus om een ander verhaal dan het eerste. In dit tweede seizoen spelen Allison Tolman (Emergence) en Nick Frost (The Nevers) de hoofdrollen. Vanaf 28 juni zullen zij te zien op Videoland in hun rollen.

Frost is te zien als dierenarts Bertram. Hoewel hij altijd aardig is naar de buiten wereld, heeft Bertram een donkere geheime hobby. Tolman vervult de rol van zijn wat verlegen en ongemakkelijke vrouw Alma. Zij wil dolgraag een plekje bemachtigen bij de plaatselijke tuinclub, maar als ze de geheime hobby van haar man ontdekt komt haar leven op zijn kop te staan.

Vorige aflevering
The Unguarded Moment
The Unguarded Moment
02x09
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Tijdens [email protected] zijn de premièredatums en de eerste beelden gedeeld van de nieuwe seizoenen van The Walking Dead series.
Gisteren, 13:00
Netflix heeft tijdens een Comic-Con @Home panel de premièredatum van het zesde seizoen van Lucifer aangekondigd.
Gisteren, 12:00
Een acteur voegt zich bij de cast van Dead Ringers, gebaseerd op de gelijknamige film. De rol van briljante wetenschapper Tom is vervult.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
Amazon Prime Video heeft een nieuwe serie besteld. De serie is een bewerking van de gelijknamige bestseller van Neil Gaiman.
donderdag, 16:00
Prijzen, er is al veel over gezegd en gezwegen, maar waar ik soms verbaasd over sta zijn de nominaties die zo overduidelijk ‘vreemd’ (bij een gebrek aan een ander woord) zijn dat mijn wenkbrauw ver omhooggaat, zelfs verder dan mijn haargrens.
donderdag, 15:00
8