Systrabönd

7,0 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood)

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail. Met de code kun je de serie online bekijken via mylum.tv.

Systrabönd

Dit zesdelige crime drama speelt zich af in Reykjavík en een klein IJslands vissersdorpje – afwisselend tussen jaren 90 en nu. Sisterhood brengt een aantal van IJslands beste creatievelingen samen: gecreëerd door Jóhann Ævar Grímsson (Stella Blómkvist), geschreven door Björg Magnúsdóttir (The Minister), met muziek van Emiliana Torrini en in de hoofdrol onder meer Lilja Nótt Þórarinsdóttir en Ilmur Kristjánsdóttir die we allen kennen van Trapped. Een veertienjarige verdwijnt spoorloos rond de eeuwwisseling. Vijfentwintig jaar later wordt haar lichaam ontdekt en moeten drie vrienden de gruwel van hun verleden onder ogen zien.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Crime Series
Taal: IJslands
Acteurs: Lilja Nótt Þórarinsdóttir, Ilmur Kristjánsdóttir, Jóhanna Friðrika Sæmundsdóttir, María Heba Þorkelsdóttir, Halldóra Geirharðsdóttir en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 22 juni 2021
Consumentenadviesprijs: € 16,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood):Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Systrabönd (Sisterhood) is een IJslandse serie. Welke serie is niét uit IJsland?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 6
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Tijdens [email protected] zijn de premièredatums en de eerste beelden gedeeld van de nieuwe seizoenen van The Walking Dead series.
Gisteren, 13:00
Netflix heeft tijdens een Comic-Con @Home panel de premièredatum van het zesde seizoen van Lucifer aangekondigd.
Gisteren, 12:00
Een acteur voegt zich bij de cast van Dead Ringers, gebaseerd op de gelijknamige film. De rol van briljante wetenschapper Tom is vervult.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
Amazon Prime Video heeft een nieuwe serie besteld. De serie is een bewerking van de gelijknamige bestseller van Neil Gaiman.
donderdag, 16:00
Prijzen, er is al veel over gezegd en gezwegen, maar waar ik soms verbaasd over sta zijn de nominaties die zo overduidelijk ‘vreemd’ (bij een gebrek aan een ander woord) zijn dat mijn wenkbrauw ver omhooggaat, zelfs verder dan mijn haargrens.
donderdag, 15:00
8