Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Castlevania krijgt spin-off

Het vierde seizoen van Castlevania dat in mei van start is gegaan was de allerlaatste, maar niet het einde van het universum Castlevania. er komt namelijk een spin-off.

***Lees niet verder als je het vierde seizoen nog niet hebt gezien***

Netflix heeft aangekondigd dat er een spin-off van Castlevania in de maak is. Het nieuws komt een maand nadat de originele animatieserie de vier seizoenen heeft afgesloten.

Castlevania werd in 2017 gelanceerd als de eerste originele anime-serie van de streaminggigant. Gebaseerd op de legendarische franchise van videogames, vertelt de duistere, middeleeuwse fantasie de reis van het laatst overgebleven lid van de in ongenade gevallen Belmont-clan die vecht om een ​​belegerde Oost-Europese stad te redden van uitsterven door toedoen van Dracula en zijn leger van buitenaardse beesten.

De spin-off, nog zonder titel, speelt zich af in hetzelfde universum tijdens de Franse Revolutie van 1792 en volgt het verhaal van Richter Belmont, de zoon van Sypha en Trevor, en Maria Renard. Er is op dit moment geen premièredatum vastgesteld, maar een première in 2022 lijkt waarschijnlijk.

Vorige aflevering
It's Been a Strange Ride
It's Been a Strange Ride
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Castlevania