Dirty Lines

-
40 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Casting nieuws voor Nederlandse Netflix-serie Dirty Lines

Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.

Dirty Lines speelt zich af in het Amsterdam van de jaren tachtig. Daar begint een gezin de allereerste telefoonsekslijn, omdat ze zich bezighouden met seksuele verlangens, gaan ze die van henzelf in twijfel trekken. Het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen. Pieter Bart Korthuis (Penoza) heeft de serie geschreven.

Netflix heeft bekend gemaakt wie er een rol spelen in de nieuwe Nederlandse dramaserie. Joy Delima (Flikken Rotterdam), Minne Koole (Thuisfront) en Chris Peters (Penoza) gaan de hoofdrollen vervullen. Naast hen zullen ook Charlie Chan Dagelet (Mocro Maffia), Abbey Hoes (Dokter Deen) en Benja Bruijning (Zwarte Tulp) te zien zijn in een rol.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Tijdens [email protected] zijn de premièredatums en de eerste beelden gedeeld van de nieuwe seizoenen van The Walking Dead series.
Gisteren, 13:00
Netflix heeft tijdens een Comic-Con @Home panel de premièredatum van het zesde seizoen van Lucifer aangekondigd.
Gisteren, 12:00
Een acteur voegt zich bij de cast van Dead Ringers, gebaseerd op de gelijknamige film. De rol van briljante wetenschapper Tom is vervult.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
Amazon Prime Video heeft een nieuwe serie besteld. De serie is een bewerking van de gelijknamige bestseller van Neil Gaiman.
donderdag, 16:00
Prijzen, er is al veel over gezegd en gezwegen, maar waar ik soms verbaasd over sta zijn de nominaties die zo overduidelijk ‘vreemd’ (bij een gebrek aan een ander woord) zijn dat mijn wenkbrauw ver omhooggaat, zelfs verder dan mijn haargrens.
donderdag, 15:00
8