Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 30

Weekoverzicht 30

Will & Grace, Homecoming, Smeris, Lucifer, Stranger Things, de MijnSeriePodcast, een prijsvraag en nog veel meer serienieuws afgelopen week. Je kunt het allemaal hieronder vinden.
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 22 tot en met 28 juli voor je op een rijtje gezet.

Algemeen Serienieuws


Amazon Prime Video


Jennifer Salke, de baas van Amazon Studios, heeft zaterdag tijdens de bijeenkomst van de Television Critics Association gemeld dat diverse series geen vervolg krijgen maar ook dat enkele series worden vernieuwd.

MijnSerie Podcast


Vanaf nu heeft MijnSerie.nl ook een maandelijkse podcast. Mandy en Peter bespreken een tv-serie, praten je bij over het laatste serienieuws en houden je op de hoogte wat de meest populaire series zijn op MijnSerie.nl.

Toon


Netflix heeft de rechten gekocht om de Nederlandse serie Toon wereldwijd te kunnen vertonen. Een releasedatum heeft de streamingdienst nog niet bekend gemaakt.

Datums Series


BH90210


Voor de Nederlandse kijker die graag de reünie wil zien van Beverly Hills, 90210: BH90210 is er, goed nieuws.

Below the Surface


De Deense thrillerserie Below the Surface van Kanal 5 zal binnenkort te zien zijn bij NPO Start Plus en later zelfs bij NPO 2 en NPO Start.

Modern Love


Modern Love is een Amerikaanse komedieserie van Amazon Prime Video. De serie gaat op 18 oktober 2019 in première.

Room 104


Het derde seizoen van Room 104 keert op 13 september terug bij HBO. Om 23.00 uur start het derde seizoen van de anthologieserie.

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders:


- week 30 (22 -28 juli)
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week.

Victoria


Victoria is een historische dramaserie over de voormalige Britse koningin, gemaakt door de zender ITV. Het derde seizoen werd in mei bij ITV afgesloten en is vanaf 31 augustus te zien bij NPO 2.

Workin' Moms


Workin' Moms is een Canadese komedieserie van de zender CBC. De serie ging in première in januari 2017 en is hier te zien bij Netflix.

Wu Assassins


Wu Assassins is een nieuwe Amerikaanse actieserie van Netflix. De serie gaat in première op 8 augustus 2019.

Nieuwe Series


Valley Of Tears


In Israël zijn de opnamen gestart van de dramaserie Valley Of Tears. Het is de duurste dramaproductie die ooit in Israël is gemaakt.

Van der Valk


All3Media is opdrachtgever van een nieuwe televisieserie over de Nederlandse detective Piet Van der Valk. De opnamen zijn gestart in Amsterdam.

Pilots


Drama Queen


Het nieuwe streamingplatform van WarnerMedia, HBO Max, gaat een pilot maken van de nieuwe serie Drama Queen.

The Old Man


Voor het eerst in vijftig jaar gaat 69-jarige Jeff Bridges weer een rol spelen in een televisieserie. Hij is bekend van talloze speelfilms als The Big Lebowski, Iron Man en Crazy Heart.

Gecancelde/Beëindigde Series


The Code (2019)


CBS heeft besloten om geen tweede seizoen te gaan bestellen van de militaire dramaserie The Code (2019).

Designated Survivor


Designated Survivor is een Amerikaanse politieke dramaserie van Netflix (voorheen ABC). Het derde seizoen kwam op 7 juni beschikbaar. Er komt geen vierde seizoen.

Forever (2018)


De Amazon komedieserie Forever (2018) is gecanceld na een eerste seizoen. June en Oscar leven een comfortabel maar voorspelbaar leven in het rustige Riverside in Californië. Al twaalf jaar lang voeren ze dezelfde gesprekken, eten ze hetzelfde eten en gaan ze op vakantie naar hetzelfde huisje aan het meer. Totdat het echtpaar een door June voorgestelde ski-trip onderneemt en zich plots op onbekend terrein bevindt. De castleden waren onder anderen Maya Rudolph, Fred Armisen, Catherine Keener, Noah Robbins, Kym Whitley, Sharon Omi, Julia Ormond, Obba Babatundé, Peter Weller, Charles Emmett, and Cooper J. Friedman.

Now Apocalypse


Starz heeft de komedieserie Now Apocalypse gecanceld, er zal geen tweede seizoen komen. Now Apocalypse volgt Ulysses en zijn vrienden Carly, Ford en Severine op hun zoektocht naar geld, roem en liefde. De serie is met 89.000 kijkers de slechtst bekeken serie van Starz.

Tuca & Bertie


Netflix heeft geen tweede seizoen besteld van de animatieserie Tuca & Bertie. Na tien afleveringen is het uit met de pret voor de twee vreemde vogels Tuca & Bertie. Bedenkster Lisa Hanawalt heeft dit in een tweet bevestigd.

Will & Grace


Will & Grace is een Amerikaanse sitcom van de zender NBC. De serie ging in première in 1998 en stopte in 2006. Maar in 2017 werd de serie weer opgepakt door NBC. En nu stopt de serie na het elfde seizoen.

Vernieuwde Series


Animal Kingdom (2016)


TNT heeft een vijfde seizoen besteld van de misdaadserie Animal Kingdom (2016). De serie blijft kijkers aantrekken.

Archer


De animatieserie van FXX, Archer, krijgt een elfde seizoen dat in 2020 te zien zal zijn.

Big Mouth


Netflix is een grote fan van Big Mouth. De streamingdienst heeft aangekondigd dat de animatieserie is vernieuwd.

Los Espookys


HBO heeft de Spaanstalige komedieserie vernieuwd met een tweede seizoen. Casey Bloys HBO president van programmering maakte dat bekend op de TCA: “Het is echt een hele grappige, originele en verrukkelijke serie.” Wanneer het tweede seizoen te zien zal zijn bij HBO is nog niet bekend.

The Girlfriend Experience


Voor diegene die dachten dat het over was voor The Girlfriend Experience na anderhalf jaar geen bericht, verkeerd gedacht, Starz heeft de serie vernieuwd met een derde seizoen.

The Handmaid’s Tale


De dramaserie The Handmaid's Tale van Hulu krijgt een vierde seizoen. Dat hebben de makers van de populaire serie gemeld tijdens het Television Critics Association-evenement in Los Angeles.

Midsomer Murders


De opnames van het eenentwintigste seizoen van de populaire Britse misdaadserie Midsomer Murders zijn gestart.

Younger


TV Land heeft halverwege het zesde seizoen besloten dat er een zevende seizoen gaat komen van de hit komedieserie Younger.

Afleveringen


Lucifer


Lucifer is een Amerikaanse misdaadserie met een vleugje dramedy van Netflix. De serie ging in première in januari 2016 bij FOX. Het laatste seizoen krijgt meer afleveringen.

Casting Nieuws


Legacies


Wat oud is, is weer nieuw. Vooral voor een oude vampier die een jong uiterlijk heeft. Deze spreuk werd bevestigd door Thomas Doherty die te zien zal zijn in het tweede seizoen van Legacies.

Homecoming


De vervanger voor Julia Roberts is gevonden. In het tweede seizoen van Homecoming gaat Janelle Monáe de hoofdrol spelen.

The Lord of the Rings


- De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen. Er is al één castlid bekend gemaakt.

- Amazon heeft een video op Twitter geplaatst waarin duidelijk wordt welke makers aan de slag gaan met de serie The Lord of the Rings.

Smeris


Schrijver en acteur Boris van der Ham (45) speelt mee in het laatste seizoen van de politieserie Smeris.

Overlijdensberichten


Russi Taylor


De stem van Minnie Mouse is niet meer. Russi Taylor, de actrice die ook haar stem verleende aan series als The Simpsons, is zaterdag in haar huis in Glendale overleden. Naast de eerder genoemde series was Taylor ook te horen in Sofia the First, Mickey Mouse, Shinchan, Ducktale, My Little Pony en The Smurfs. Russi Taylor is 75 jaar geworden, R.I.P.


Rutger Hauer


Wellicht de meest succesvolste Nederlandse acteur Rutger Hauer is afgelopen vrijdag, 19 juli 2019, na een kort ziekbed overleden.

Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews


Black Lightning


Black Lightning is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. Het derde seizoen gaat van start op 21 oktober. De serie is buiten de Verenigde Staten te zien bij Netflix. Er is een trailer vrijgegeven.

Catherine the Great


Catherine the Great is de nieuwe miniseries van HBO over de laatste jaren van de Keizerin van heel Rusland. In de eerste trailer zien we Helen Mirren als de Keizerin.

The Flash (2014)


The Flash (2014) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. Op 8 oktober gaat het zesde seizoen van start. De serie is hier te zien bij Netflix. Er zijn beelden uitgebracht.

Mayans MC (2018)


Mayans MC (2018) is een Amerikaanse misdaadserie van de zender FX. Op 3 september gaat het tweede seizoen van start. Er is een trailer verschenen.

Snowpiercer


Snowpiercer is een nieuwe Amerikaanse sciencefictionserie van de zender TBS. De serie gaat in première in 2020. TBS heeft een trailer uitgebracht.

The Terror


The Terror is een Amerikaanse anthologieserie van de zender AMC. De serie ging in première in maart 2018. Op 12 augustus gaat het tweede seizoen van start. Er is een trailer van dit tweede seizoen uitgebracht.

MijnSerie nieuws


Kijkcijfers: Week 29


Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 15 tot en met 21 juli in Amerika.

Populairste series


Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat nou de populairste series waren op MijnSerie van die week.

Prijsvragen


- Maak tot 31 juli kans op het zesde seizoen van Elementary.

*NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

Recensies


Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series. Klik hier om de recensies te lezen en kom erachter of je nog een serie kan toevoegen aan of verwijderen van je kijklijst.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen, hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht juli 2019 die in week 31 van start of in première zullen gaan.

-

Dinsdag 30 juli


20.00 – Inside the Factory – Seizoen 6 (BBC Two)

-

Woensdag 31 juli


No One Saw a Thing – Serie première (Sundance)
19.30 – The Bachelor Australia – Seizoen 7 (Network Ten)

Wist je Dat?


The Crown


Tobias Menzies wellicht heeft verklapt wanneer het derde seizoen van start zal gaan. The Crown is een Engelse historische dramaserie van Netflix. De serie ging in première in november 2016. Tot nu toe was het onbekend wanneer het derde seizoen zou starten.

Stranger Things


Er waarschijnlijk een vierde seizoen gaat komen van Stranger Things. Dat Stranger Things een kijkcijferkanon is, hoeven we niet te vertellen aan de lezers van MijnSerie. Volgens Production Weekly zouden de opnames van het vierde seizoen al in oktober beginnen.

Zoey 101


Nickelodeon overweegt om een vervolg te maken van de familie dramedy Zoey 101. De serie ging in première in januari 2005 en er verschenen vier seizoenen.

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten