Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Jeff Bridges krijgt hoofdrol in pilot van FX-dramaserie The Old Man

Jeff Bridges krijgt hoofdrol in pilot van FX-dramaserie The Old Man

Voor het eerst in vijftig jaar gaat 69-jarige Jeff Bridges weer een rol spelen in een televisieserie. Hij is bekend van talloze speelfilms als The Big Lebowski, Iron Man en Crazy Heart.
Het gaat om de FX-dramaserie The Old Man. Jeff Bridges speelt een gepensioneerde CIA-officier in de serie, waarvan het scenario is gemaakt door Jon Steinberg en Robert Levine. De serie, die is gebaseerd op de gelijknamige roman geschreven door Thomas Perry, draait om Dan Chase (Bridges), die decennia geleden bij de CIA opstapte. Wanneer een moordenaar arriveert en Chase probeert uit te schakelen, leert de oude agent dat hij zijn verleden moet vergeten om zijn toekomst te verzekeren.


Jeff Bridges

De serie wordt executive geproduceerd door Warren Littlefield (Fargo, The Handmaid's Tale) en geproduceerd door Fox 21 Television Studios in samenwerking met The Littlefield Company. De productie van de pilot-aflevering begint dit najaar.

De serie werd aangekondigd door Nick Grad en Gina Balian, verantwoordelijk voor de programmering van FX Entertainment. "Jeff Bridges is een iconische, buitengewone acteur en om hem als de ster van deze serie te hebben is een ongelooflijk moment voor FX", zei Grad. "Jon Steinberg en Robert Levine hebben een geweldig pilotscript afgeleverd en Jeff is perfect voor de rol van Dan Chase."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Sproet2jes
Sproet2jes 28 juli 2019, 12:14
Jeff Bridges, een van mijn favoriete acteurs, dus wat mij betreft, la maar komen. :)
Log in om een reactie achter te laten