Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe Van der Valk-serie wordt opgenomen in Amsterdam

All3Media is opdrachtgever van een nieuwe televisieserie over de Nederlandse detective Piet Van der Valk. De opnamen zijn gestart in Amsterdam.

De serie is geïnspireerd op de dramaserie van Thames Television uit de jaren 70, losjes gebaseerd op de romans van Nicolas Freeling. De serie was vijf seizoenen te zien, de laatste afleveringen verschenen in 1992. De nieuwe serie concentreert zich opnieuw op de onderzoeken van de Nederlandse detective Piet Van der Valk in en rond de stad Amsterdam.

Marc Warren (Safe, Mad Dogs) is gecast voor de hoofdrol. Maimie McCoy speelt zijn assistent. De serie krijgt drie afleveringen van 90 minuten en wordt gemaakt in opdracht van de Duitse omroep ARD en All3Media International. Company Pictures is de producent, die daarbij samenwerkt met het Nederlandse NL Film.

7970 VanderValk

“Het is opwindend om Van der Valk opnieuw tot leven te wekken. Het is een hedendaagse detectiveserie met aantrekkelijke, intrigerende personages, gevaar en humor – en een fantastisch decor in Amsterdam”, aldus uitvoerend producent Michele Buck van Company Pictures.

Sabine Brian, producent van NL Film: “We zijn vereerd dat Company Pictures en All3Media International hun vertrouwen in ons hebben gesteld om de prachtige serie te produceren. We kijken uit naar de resultaten.” Of de serie over Van der Valk ook op een Nederlandse zender verschijnt is nog niet bekend. Maar de ARD is prima te ontvangen in Nederland en België.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel die in 2013 van start is gegaan.
Vandaag, 12:00
2
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Het eerste seizoen van de superheldenserie The Boys is sinds 26 juli te zien op Amazon Prime Video. Er volgt binnenkort een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
Lost in Space (2018) is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. Binnenkort gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 09:00
Naar aanleiding van een bezoekje van Sinterklaas kwam ik op het idee voor deze column. Het gaat over de zin of onzin van sommige afleveringen in series.
Gisteren, 14:00
HBO heeft het groene licht gegeven voor de serie The White House Plumbers.
Gisteren, 13:00