Victoria

8.4 / 10
49 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ITV-serie Victoria in augustus bij NPO

Victoria is een historische dramaserie over de voormalige Britse koningin, gemaakt door de zender ITV. Het derde seizoen werd in mei bij ITV afgesloten en is vanaf 31 augustus te zien bij NPO 2.

Vanaf 31 augustus is het complete derde seizoen ook beschikbaar op NPO Start Plus. Victoria gaat over het leven van de Britse koningin Victoria. Vanaf haar kroning op 18-jarige leeftijd, haar huwelijk met Prins Albert in 1840 en de gebeurtenissen daarna. De hoofdrol in de serie wordt gespeeld door Jenna Coleman.

In de serie zien we hoe Victoria als 18-jarige de troon bestijgt, een hechte vriendschap opbouwt met Lord Melbourne (Rufus Sewell), en uiteindelijk trouwt met prins Albert (Tom Hughes). In het derde seizoen proberen Albert en Victoria voor hun zes kinderen te zorgen, terwijl hun huwelijk onder druk komt te staan. Daarnaast krijgt Victoria te maken met de terugkeer van haar halfzus Feodora (Kate Fleetwood) en de charismatische Lord Palmerston (Laurence Fox).

Vorige aflevering
The White Elephant
The White Elephant
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00
Het tweede seizoen van Beau Séjour is volgende maand te bekijken bij NPO. Het seizoen zal eerst verschijnen bij NPO Plus, daarna bij NPO 3 en op NPO Start.
Gisteren, 14:00
Dertig originals van Quibi, waaronder #Freerayshawn, zullen binnenkort verschijnen bij de streaminservice Roku. Later dit jaar verschijnen er nog meer titels.
Gisteren, 13:00
De Amerikaanse misdaadserie Panic gaat binnenkort in première bij Amazon Prime Video. De streamingservice geeft vast een voorproefje met de trailer.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03