Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Homecoming vindt nieuwe hoofdrolspeler

De vervanger voor Julia Roberts is gevonden. In het tweede seizoen van Homecoming gaat Janelle Monáe de hoofdrol spelen.

Janelle Monáe is een Amerikaanse zangeres, actrice en model die te zien was in Philip K. Dick’s Electric Dreams als Alice. Ze zal in het tweede seizoen van Homecoming de hoofdrol op zich gaan nemen als een vrouw die wakker wordt in een kano en geen idee heeft hoe ze daar komt of wie ze is.

Julia Roberts die in het eerste seizoen de hoofdrol speelde zal niet terugkeren in het tweede seizoen als actrice maar ze blijft wel aan als producent van de Amazon-serie. Of er andere castleden uit het eerste seizoen zullen terugkeren is nog niet bekend gemaakt. Wie wel zal terugkeren is Sam Esmail als showrunner.

De opnames van het tweede seizoen van Homecoming gaan in de herfst van dit jaar van start en zal ergens in 2020 te zien zijn bij Amazon. Marrthijs Lardé schreef een recensie over het eerste seizoen en gaf het een 7,5. In de Tweet staat: ‘Er is meer waarheid om te ontdekken. @JanelleMonae speelt in seizoen 2 van #Homecoming.’


Wat denk je van de nieuwe hoofdrolspeelster?

Vorige aflevering
Again
Again
02x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_martenbernadette
02 feb 2020 10:11 -
Jammer van de vervanging Julia Roberts.
Maakt de serie voor mij tot een einde. Succes voor de volgers, ik niet meer.
Reageer
Homecoming