Homecoming

6.9 / 10
31 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Homecoming vindt nieuwe hoofdrolspeler

De vervanger voor Julia Roberts is gevonden. In het tweede seizoen van Homecoming gaat Janelle Monáe de hoofdrol spelen.

Janelle Monáe is een Amerikaanse zangeres, actrice en model die te zien was in Philip K. Dick’s Electric Dreams als Alice. Ze zal in het tweede seizoen van Homecoming de hoofdrol op zich gaan nemen als een vrouw die wakker wordt in een kano en geen idee heeft hoe ze daar komt of wie ze is.

Julia Roberts die in het eerste seizoen de hoofdrol speelde zal niet terugkeren in het tweede seizoen als actrice maar ze blijft wel aan als producent van de Amazon-serie. Of er andere castleden uit het eerste seizoen zullen terugkeren is nog niet bekend gemaakt. Wie wel zal terugkeren is Sam Esmail als showrunner.

De opnames van het tweede seizoen van Homecoming gaan in de herfst van dit jaar van start en zal ergens in 2020 te zien zijn bij Amazon. Marrthijs Lardé schreef een recensie over het eerste seizoen en gaf het een 7,5. In de Tweet staat: ‘Er is meer waarheid om te ontdekken. @JanelleMonae speelt in seizoen 2 van #Homecoming.’


Wat denk je van de nieuwe hoofdrolspeelster?

Vorige aflevering
Again
Again
02x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_martenbernadette
02 feb 2020 10:11 -
Jammer van de vervanging Julia Roberts.
Maakt de serie voor mij tot een einde. Succes voor de volgers, ik niet meer.
Reageer

Laatste nieuws

Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als CBS vernieuwingen aankondigt, series cancelt en bestelt.
Vandaag, 12:00
Netflix heeft een Bridgerton spin-off besteld, deze zal gaan over de opkomst en liefdesleven van de jonge koningin Charlotte.
Vandaag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Gisteren, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Gisteren, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Gisteren, 09:00