Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe komedieserie Modern Love in oktober bij Amazon

Modern Love is een Amerikaanse komedieserie van Amazon Prime Video. De serie gaat op 18 oktober 2019 in première.

De serie Modern Love van John Carney onderzoekt liefde in al haar vormen; inclusief seksuele, romantische, familiale, platonische en zelfliefde. De serie is gebaseerd op de populaire New York Times-kolom met dezelfde naam. In acht afzonderlijke afleveringen van een half uur zal Modern Love diverse acteurs volgen.

Tijdens de bijeenkomst van de Television Critics Association was zaterdag actrice Cristin Milioti aanwezig. Zij verschijnt in een aflevering over een jonge vrouw die te maken heeft met een onverwachte zwangerschap. Milioti zei dat haar aflevering "prachtig genuanceerd is gemaakt”. Vooral de vader/dochter relatie is sterk uitgewerkt. “Ze hebben een enorme impact op elkaar, zoveel is onuitgesproken, wat zo mooi is. Het is de energie daartussenin”, aldus Milioti.

Acteurs in de serie Modern Love zijn verder Sofia Boutella, Olivia Cooke, Brandon Victor Dixon, Tina Fey, John Gallagher Jr, Andy Garcia, Julia Garner, Catherine Keener, Dev Patel, Andrew Scott, John Slattery en Shea Whigham.

Video on youtube
Vorige aflevering
A Second Embrace, with Hearts and Eyes Open
A Second Embrace, with Hearts and Eyes Open
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Modern Love