Big Mouth

8,0 / 10
26 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nog meer seizoenen voor Big Mouth

Netflix is een grote fan van Big Mouth. De streamingdienst heeft aangekondigd dat de animatieserie is vernieuwd.

De komische animatieserie van Netflix Big Mouth gaat over de beste vrienden Nick Birch (Nick Kroll) en Andrew Glouberman (John Mulaney), en hun vrienden waaronder Jessi (Jessi Klein) and Missy (Jenny Slate). De serie is gemaakt door Nick Kroll, Andrew Goldberg, Mark Levin en Jennifer Flackett.


Nu heeft Netflix besloten dat er niet één seizoen bij gaat komen maar drie van de animatieserie voor volwassenen. Big Mouth is een geliefde serie, kritisch toegejuicht en genomineerd voor een Emmy. De serie vertelt het verhaal over de glorieuze nachtmerrie dat puberteit is. Na drie seizoenen en een Valentijnsspecial komen er dus een seizoen vier, vijf en zes.

Ben jij blij dat er voorlopig nog geen einde komt aan de animatieserie van Netflix?


Vorige aflevering
Super Mouth
03x11
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
1
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Gisteren, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Gisteren, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Gisteren, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Gisteren, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Gisteren, 11:00
1