Big Mouth

8,0 / 10
26 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nog meer seizoenen voor Big Mouth

Netflix is een grote fan van Big Mouth. De streamingdienst heeft aangekondigd dat de animatieserie is vernieuwd.

De komische animatieserie van Netflix Big Mouth gaat over de beste vrienden Nick Birch (Nick Kroll) en Andrew Glouberman (John Mulaney), en hun vrienden waaronder Jessi (Jessi Klein) and Missy (Jenny Slate). De serie is gemaakt door Nick Kroll, Andrew Goldberg, Mark Levin en Jennifer Flackett.


Nu heeft Netflix besloten dat er niet één seizoen bij gaat komen maar drie van de animatieserie voor volwassenen. Big Mouth is een geliefde serie, kritisch toegejuicht en genomineerd voor een Emmy. De serie vertelt het verhaal over de glorieuze nachtmerrie dat puberteit is. Na drie seizoenen en een Valentijnsspecial komen er dus een seizoen vier, vijf en zes.

Ben jij blij dat er voorlopig nog geen einde komt aan de animatieserie van Netflix?


Vorige aflevering
Super Mouth
Super Mouth
03x11
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een WhatsApp-spel. We geven er twee weg. Doe mee en maak kans op deze leuke online games!
Gisteren, 15:00
Acteur Idris Elba sprak zich eerder al uit over een film over de Britse detectiveserie Luther, nu hint hij weer naar een mogelijke film.
Gisteren, 13:00
1
Netflix Nederland & België heeft via een trailer de nieuwe lanceerdatum van de interactive special van Unbreakable Kimmy Schmidt bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Alle seizoenen van de Amerikaanse misdaadserie Dexter zijn nu exclusief te bekijken op Amazon Prime Video.
Gisteren, 10:00
2
Netflix heeft toch een zesde seizoen van The Crown aangekondigd, het aankomende vijfde seizoen zou eigenlijk de laatste zijn geweest.
Gisteren, 09:00