Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Zevende seizoen voor Younger

TV Land heeft halverwege het zesde seizoen besloten dat er een zevende seizoen gaat komen van de hit komedieserie Younger.

Het zesde seizoen van Younger ging op 12 juni van start en trok maar liefst 1,3 miljoen kijkers gemiddeld. Het vijfde seizoen blijft de best bekeken komedie voor de Viacom Netwerk-zender. Nier raar dus dat er een zevende seizoen gaat komen.

“Seizoen na seizoen blijft Younger nieuwe hoogtes bereiken en heeft het een ongelofelijke trouwe fanbase opgebouwd”, vertelde Keith Cox, president development en productie Paramount Network en TV Land. “We houden van deze getalenteerde en geweldige cast en kunnen niet wachten om te zien wat Darren {Star} voor ons en de fans in petto heeft voor het zevende seizoen.”


Younger is de enige overgebleven originele gescripte serie bij TV Land met castleden als Sutton Foster, Hilary Duff, Debi Mazar, Miriam Shor, Nico Tortorella, Peter Hermann, Molly Bernard en Charles Michael Davis. Younger volgt de 40 jaar oude/jonge Liza, die opeens een alleenstaande moeder wordt en die weer een weg terug probeert te vinden in de werkende wereld, maar ze ontdekt dat het nagenoeg onmogelijk is om weer aan de slag te komen op haar leeftijd.

Ben jij blij met de vernieuwing?

Vorige aflevering
Older
Older
07x12
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_antimidant
25 jul 2019 17:13 -
Top. Amusante serie
Reageer
Younger